#Undefined

Vakbeurs Openbare Ruimte

26.09.2018 - 27.09.2018


09.30 - 17.00


Jaarbeurs Utrecht, Truus van Lierlaan 1, 3527 KZ , Utrecht


Op 26 t/m 27 september kun je naar de Vakbeurs Openbare Ruimte, een evenement voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte. Op de beurs staan ruim 600 exposanten met nieuwe producten, diensten en innovaties.

Tijdens de beurs kun je aanschuiven bij hoogwaardige lezingen over de laatste trends en ontwikkelingen. 

Een bezoek aan de beurs kost niets. Toegang tot de beursvloer én de lezingen zijn gratis. Er wordt de hele dag kosteloos koffie, thee en fris geserveerd. 

BNO op het plein

Het Plein (stand 4.4.20), ontworpen in samenwerking met ons en de NVTL, is een realistisch nagebootste ontmoetingsplek in de openbare ruimte. Hier zien bezoekers wat er mogelijk is op het gebied van professionele en duurzame inrichting van de openbare ruimte.

Compleet met een vloer van gebakken straatbakstenen, beton en halfverharding. Daarnaast natuurstenen watertafels met bedriegertjes, een natuurstenen bank, houten meubilair, fleurige beplanting en zes bomen, lijngoten en putkasten. Kortom, alles wat een volwaardig plein nodig heeft. Hierbij wordt vooral gekeken naar de beste keuzes met, op lange termijn de meest optimale 'cost of ownership', voor de gemeente en opdrachtgever.

Gert Gerrits (BNO) is aanwezig op de stand dus kom vooral langs om kennis te maken of voor eventuele vragen over ruimtelijk ontwerp.

Foto van het plein, editie 2017

Aanmelden

Wil je snel de beursvloer op? Meld je dan hier aan. Na het invullen ontvang je een e-ticket op je e-mailadres.

 
 

Sfeerimpressie editie 2017