What colour can (and can’t) do for wayfinding

  • 22 apr. 2021
    18:00 - 20:00
  • Online
  • Signing & wayfinding

De Sign Design Society organiseert op 22 april een online lezing van Paul Mijksenaar.

De lezing geeft een fascinerend overzicht van het gebruik van kleur in wayfinding systemen voor vervoersknooppunten, gezondheidszorgfaciliteiten, musea en andere gebouwde omgevingen.

Paul presenteert ideeën over de emotionele, cognitieve en perceptuele criteria voor het gebruik van kleur, gebaseerd op toegepaste wetenschappelijke studies en zijn professionele expertise van bijna 50 jaar wayfinding design praktijk.

Odoo CMS - een grote afbeelding

Foto: Paul Mijksenaar, Fotograaf: An-Sofie Kesteleyn

Aanmelden

Deze lezing is gratis voor SDS-leden. Voor niet-leden is de toegangsprijs £10 per persoon. Om deel te nemen aan de Zoom talk, kun je contact opnemen met Kate (enquiries@signdesignsociety.co.uk) voor de event link, ID, en wachtwoord.

Ben je geen lid en kun je niet deelnemen aan de live-streaming, maar wil je het evenement bekijken op een tijdstip dat het je schikt? Dan kun je een opname van het evenement bekijken voor de prijs van een £10 ticket. Stuur hiervoor een e-mail naar Kate (enquiries@signdesignsociety.co.uk) voor meer informatie.

Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: juridisch en zakelijk advies op maat, groot aanbod voorbeelddocumenten, inspirerende events en trainingen, etc.