#Events

Wild at Heart

23.10.2021


13.00 - 18.00


Parktheater , 50 Elzentlaan, 5615 CN, Parktheater, Eindhoven


Let op: Wild at Heart is helaas afgelast!

Stel, je bent een startende ontwerper. Hoe gaaf is het dan om met gerenommeerde ontwerpers en met andere starters te sparren over werk, carrière en het runnen van een eigen studio?

Dat kan tijdens Wild at Heart.

Odoo CMS - een grote afbeelding

Ga tijdens Wild at Heart in gesprek met ervaren ontwerpers. Wie zijn hun inspiratie-bronnen? Door welke beslissingen werden ze succesvol? Hoe kijken ze naar hun klanten? Hoe bewaken ze de balans tussen werk en privé? En welke tips en tricks haal je uit hun grootste successen en missers? Het antwoord op deze en andere vragen krijg je op 23 oktober tijdens Wild at Heart.


Wild at Heart bestaat uit een serie van 5 ronde tafelgesprekken waarin startende ontwerpers in gesprek gaan met ontwerpers die hun sporen al lang en breed hebben verdiend. Er zijn 10 tafels met per tafel 4 tot 6 personen.


Speciaal voor Dutch Design Week zijn we met Wild at Heart te gast in het Parktheater Eindhoven. Uiteraard houden we op 23 oktober de dan geldende Corona-maatregelen in acht.

Ontwerpers

Je kunt tijdens Wild at Heart met de volgende ontwerpers in gesprek:

Corien Pompe (voormalig hoofdontwerper Volvo Car, Philips Design, Weverij de Ploeg) ontwikkelt visies, strategieën, processen, nieuwe materialen & systeemoplossingen. 

Floris Hovers (founder en ontwerper Floris Hovers) brengt zijn ontwerpen terug naar de absolute essentie. Zijn gevoel voor kleur, compositie en vorm komen tot uiting in zijn speelse ontwerpen. 

Jacqueline Moors (founder en ontwerper Blom en Moors en coördinator/docent Fontys Hogeschool voor de Kunsten) transformeert openbare ruimtes in ruimtelijke en culturele plekken.

Jesse Asjes (creative director textiles ByBorre) is een developer van draagbare, innovatieve en technische knitwear producten.

Jos Kranen (founder en ontwerper kranen/gille) ontwerpt toegankelijke producten voor verschillende merken met een eigenzinnige esthetiek.

Maarten Baas (founder en ontwerper Maarten Baas) wordt vaak omschreven als een "author designer" die de grenzen tussen kunst en design uitdaagt...

Marcel Sloots (founder en ontwerper Volle Kracht) grafisch, multimediaal en ruimtelijk ontwerper, jarenlang de vaste vormgever van alle DDW uitingen. 

Michiel Schuurman (founder en graficus Studio Michiel Schuurman) is gespecialiseerd in typografie, patroon- en afficheontwerp. 

Petra Janssen (founder en ontwerper Studio Boot, social entrepreneur Social Label, docent Master ArtEZ) maakt elke dag de wereld een stukje mooier. 

Wendy Plomp (founder, curator en artdirector Dutch Invertuals / Dutch Invertuals Academy) richt zich op het vormen van verhalen door het analyseren van onze cultuur en tijd.  

 
 

Info & tijden

Toegang: 11,73 euro (inclusief 2 consumpties en administratiekosten)

Zaterdag 23 oktober
Inloop: 13.00 uur
Sessies: 13.30 - 16.30 uur
Slot & borrel: 16.30 - 18.00 uur

Neem contact op met Patrick Aarts als je vragen hebt over dit event.

Wild at Heart wordt georganiseerd door BNO, Dutch Design Foundation & Dutch Design Daily.