#Events

Wild at Heart (afgelast)

15.09.2022


13.00 - 18.00


A'dam&Co, Overhoeksplein 3, 1031 KS, Amsterdam


- DIT EVENT IS HELAAS AFGELAST - 


Stel, je bent een startende ontwerper. Hoe gaaf is het dan om met gerenommeerde ontwerpers en met andere starters te sparren over werk, carrière en het runnen van een eigen studio?

Dat kan tijdens Wild at Heart.

Foto: Wild At Heart 2021

Ga tijdens Wild at Heart in gesprek met ervaren ontwerpers. Wie zijn hun inspiratiebronnen? Door welke beslissingen werden ze succesvol? Hoe kijken ze naar hun klanten? Hoe bewaken ze de balans tussen werk en privé? En welke tips en tricks haal je uit hun grootste successen en missers? Het antwoord op deze en andere vragen krijg je 15 september tijdens Wild at Heart @ GLUE Amsterdam.

Wild at Heart bestaat uit een serie van 5 ronde tafelgesprekken waarin startende ontwerpers in gesprek gaan met ontwerpers die hun sporen al lang en breed hebben verdiend. Er zijn 10 tafels met per tafel 4 tot 6 personen. 


Ontwerpers

Je kunt tijdens Wild at Heart met de volgende ontwerpers in gesprek:


  • Maria Blaisse maakt sculpturen en kostuums. Ze beweegt zich tussen de disciplines kunst, design, textiel en mode.

  • Simon Buijs (Bobby Pola + BUCK) is ontwerper en art director voor illustratieve en animatie-opdrachten.

  • Robert Bronwasser is een industrieel ontwerper die met passie, creatieve vaardigheden, gezond verstand en meer dan 25 jaar ervaring samenvoegt in nuttige producten met een eigen gezicht.

  • Jeroen van Erp is mede-oprichter van Fabrique, ontwerpbureau voor Merken, design & interactie en was hoogleraar aan de TU Delft - Faculteit Industrieel Ontwerpen.

  • Interieurarchitect Odette Ex werkt met het team van Ex Interiors aan grote, complexe, (inter)nationale opdrachten waarbij de menselijke maat leidend blijft.

  • Nikki Gonnissen is ontwerper en partner bij Thonik. De studio is gespecialiseerd in graphic design, interaction design and motion design.

  • Monique Mulder is oprichter en algemeen directeur van strategisch communicatie en designbureau Mattmo.

  • Nynke Tynagel werkt als autonoom ontwerper. Nynke was 20 jaar partner bij Studio Job waar ze onder andere verantwoordelijk was voor het grafische werk.

  • Petra Vonk is gespecialiseerd in innovatief textielontwerp met een sterke focus op architectuur en interieurontwerp.

 
 

 

A'DAM&Co.

Speciaal voor Wild at Heart zijn we tijdens GLUE Amsterdam te gast bij A'DAM&Co., een creative members club op de 18e etage van de A'DAM toren achter Amsterdam Centraal met een spectaculair uitzicht over de hele stad.


Info & tijden

Toegang: € 10,05 (inclusief 2 consumpties)

Datum: 15 september

Inloop: 13.00 uur

Sessies: 13.30 - 16.30 uur

Slot & borrel: 16.30 - 18.00 uur

Neem contact op met Patrick Aarts als je vragen hebt over dit event.


Organisatie

Wild at Heart wordt georganiseerd door BNO, Dutch Design Foundation & Dutch Design Daily.