10-07-2017 - Trainingen op maat met een sterkere teambuilding als resultaat!

Het merendeel van de incompany trainingen worden verzorgd door Ernst van Dijk van GIFT, het vaste trainingsbureau van de BNO Academie, met ruimschootse ervaring op het gebied van training, coaching en advies binnen de creatieve sector.

De trainingen die GIFT verzorgt worden volledig afgestemd op de situatie van het bedrijf. Ook worden er tijdens de training gezamenlijk concrete (werk)afspraken gemaakt over de nieuw te volgen aanpak. De deelnemers leren om elkaar na de training te ondersteunen in het toepassen hiervan. Naast het geleerde draagt het gezamenlijk volgen van een training ook bij aan een sterkere teambuilding.

Het vergroten van het bewustzijn en dit kunnen omzetten in effectief gedrag. Dat is de rode draad in alle trainingen van GIFT. Trainingen die op maat worden gemaakt en die met veel enthousiasme en de nodige humor worden gegeven. Met een prettige balans tussen kennis en oefening. Deelnemers krijgen een flinke dosis energie en praktische handvaten om het geleerde direct in praktijk te brengen.

GIFT verzorgt een breed scala aan trainingen, onder andere op het gebied van:

  • Leiderschapsontwikkeling
  • Managementvaardigheden
  • Teamontwikkeling, voor bijvoorbeeld het MT of een projectteam
  • Communicatie- en adviesvaardigheden (w.o. briefen en debriefen)
  • Commerciële vaardigheden (acquisitie/relatiebeheer/offertes maken)
  • Presenteren en Pitchen
  • Effectief én efficiënt werken, voor het gehele bedrijf


Ook op andere gebieden zijn trainingen mogelijk. Daarnaast kunnen meerdere trainingen in onderlinge samenhang worden ontwikkeld en eventueel worden gecombineerd met coaching. Alles naar gelang de behoeften die er zijn.

Opbouw en duur van de training

Elke training bestaat uit een deel theorie, waarop aansluitend geoefend wordt. Hierdoor worden voorbeelden uit de dagelijkse praktijk gekoppeld aan zojuist verworven kennis, zodat nieuwe inzichten en vaardigheden ontstaan. Door de praktijk als uitgangspunt te nemen wordt het resultaat van de inspanningen sterker en is het effect groter. Gemiddeld genomen volstaan 1 tot 2 dagen voor een enkelvoudige training waarbij theorie en praktijkoefeningen rond één aspect van de bedrijfsvoering een plaats krijgen.

Trainer

Ernst van Dijk werkte na zijn studie Commerciële Economie jaren in de reclame. Zijn laatste functie in deze branche was die van Algemeen Directeur van McCann-Erickson. Ernst is oprichter/partner bij Gift coaching training advies en is gespecialiseerd in het werken met mensen en bedrijven in de creatieve sector. Zijn uitgangspunt is dat het realiseren van lange termijndoelen begint bij het vandaag in actie komen en het veranderen van gedrag, maar dat wel in het kader van wie je in de kern bent.

Kosten

De kosten hangen samen met de duur en de vorm van de training. In sommige gevallen is het daarbij nodig om met een tweede trainer te werken. Bijvoorbeeld als de groepsgrootte hier om vraagt of als het handig is om andere accenten te leggen voor verschillende functies binnen het bureau. Ook kan het in sommige gevallen handig zijn om de incompany-training buitenshuis te laten plaatsvinden. Een andere omgeving levert vaak een andere energie en soms nieuwe inzichten op. Indien gewenst kan hiervoor gebruik gemaakt worden van trainingsruimte van de BNO Academie in Amsterdam.

Belangstelling? Offerte op maat!

Wellicht is je belangstelling gewekt en ben je benieuwd wat een incompany-training voor jullie bureau kan betekenen. Neem in dat geval contact op met Patrick Aarts via bnoacademie@bno.nl voor een kennismakingsgesprek op basis waarvan een aanbieding op maat gemaakt kan worden.