Vacatures

Creatieve fotograaf / grafisch vormgever

 • 06 Jun 2019 - 03 Jul 2019
 • Eindhoven
 • Communicatie , Fulltime , Grafisch ontwerp , Service design , Vaste Baan
GoodHabitz is op zoek naar een creatieve fotograaf / grafisch vormgever (40 uur). Lijkt het je leuk om bij GoodHabitz te werken? Stuur een mail met een korte motivatie, je cv en wat voorbeelden van jouw werk ''deze link'', t.a.v. Robert Geerken. Reageren kan tot 3 juli 2019.

Jouw talent is: met foto’s/beelden een uitleg kunnen versterken. Als fotograaf 'schrijf' je met beeld als het ware. De keuzes die jij maakt zijn goed voor een grote glimlach, maar versterken ook de concentratie van de kijker. Herkenbaar? Dan zoekt GoodHabitz jou als: creatieve fotograaf / grafisch vormgever (40 uur).

GoodHabitz is dé online opleider van Nederland. We maken in een hoog tempo verrassende producten voor onze klanten. We streven altijd naar de allerbeste kwaliteit voor de vormgeving en illustratie van de magazines in onze trainingen en daar willen we nog een flinke schep bovenop doen. En daar kom jij dus bij kijken.

Wat breng jij hiervoor mee?

Jij hebt aantoonbare professionele ervaring als fotograaf, kennis van de creatieve kant van Adobe-softwarepakketten (met name Photoshop) en je bent grafisch onderlegd en dus een kei in beeldbewerking/vormgeving.

Heb je daarnaast ook ervaring met een van de onderstaande vormen van fotografie, dan ben jij helemaal onze ideale kandidaat:

 • studio fotografie

 • buiten fotografie

 • portret fotografie

Je bent in hoge mate verantwoordelijk voor je eigen eindproducten: de zeer aansprekende beelden die jij zelf maakt, gaan de teksten van onze trainingen versterken. Maar ook uit de voorraad stockfoto’s weet jij altijd de meeste rake beelden te selecteren. Daarnaast ga je helpen ons stijlenboek ten behoeve van de GoodHabitz huisstijl voor trainingen verder te ontwikkelen. 

Wat bieden wij jou?

Een fulltime functie (40 uur) met goede arbeidsvoorwaarden bij een prachtig dynamisch internationaal bedrijf.

 • Prima salaris en overige arbeidsvoorwaarden (inclusief o.m. winstdeling en pensioen);

 • Macbook van de zaak;

 • Onbeperkt toegang tot onze interne trainingsbibliotheek;

 • Een schitterend kantoor in hartje Eindhoven, inclusief game room;

 • Intensieve samenwerking met dynamische teams met gedreven medewerkers.

Wie zijn wij?

Met een heleboel grote klanten en een bereik van meer dan 1 miljoen cursisten is GoodHabitz uitgegroeid tot een van de toonaangevende aanbieders van onlinetrainingen in Nederland. Nu introduceren we onze visie op online leren in de rest van Europa. Ons doel is om onze cursisten te helpen om productiever, positiever en gelukkiger te zijn, op de werkvloer en daarbuiten.

Daarom hebben alle werknemers van onze klanten toegang tot ons volledige, steeds uitbreidende aanbod aan trainingen. De onderwerpen variëren van management over persoonlijke effectiviteit tot MS Office en communicatie. Tegenwoordig zijn we actief in zes landen over heel Europa, met hoofdkantoren in Eindhoven, Londen, Parijs, Madrid, Frankfurt en Antwerpen.

Reageren?

Stuur een mail met een korte motivatie, je cv en wat voorbeelden van jouw werk ''deze link'', t.a.v. Robert Geerken. Reageren kan tot 3 juli 2019.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.