Vacatures

Design stagiair(e)

 • 23 May 2019 - 20 Jun 2019
 • Haarlem
 • Communicatie , DTP , Fulltime , Grafisch ontwerp , Social design , Stage , Typografie & letterontwerp
Dopper is op zoek naar een design stagiair(e). Lijkt het je leuk om bij Dopper te werken? Reageer dan via deze link.

Ben jij graag onze loopjongen en vind je het uitdagend om plaatjes in Paint bij te snijden? Nee? Mooi zo! Want dat is dus niet hoe je stage bij Dopper eruit zal zien. Waar we je voor nodig hebben? Om kickass content te maken en onze huisstijl verder te ontwikkelen natuurlijk. 

Dit ben jij gewoon!

Wat moet jij in huis hebben? Los van een kickass portfolio, kun je jouw creativiteit bijna voelen als je bij ons rondloopt. Jij vertaalt jouw designvisie met gemak in verschillende producties en zorgt dat jouw ideeën tot leven komen. En deze ideeën zijn alles behalve bescheiden. Jij zoekt de grenzen op, je werkt graag online en experimenteert graag met nieuwe technieken. Daarbij ben je enthousiast. Je stort je meteen op iedere taak die we maar jouw kant op sturen: van social content tot DTP-werk... je bent er klaar voor, of je volgt in ieder geval een opleiding grafisch ontwerp dat jou er klaar voor maakt.

Odoo CMS - een grote afbeelding

  Een dag in het leven van onze Design Stagiair

  Wil je praktijkervaring opdoen in een inhouse creative team? Dat kan dus bij Dopper. Jawel. Wij maken gewoon onze eigen materialen. Je werkt als stagiair aan internationale projecten samen met onze art director, designer, videograaf en copywriter. Wat voor projecten kun je aan denken? Alles wat ons verder helpt in onze missie: schoon water, in iedere oceaan, uit elke kraan. Van een wereldwijde productlancering tot missie marketing en activaties. De ene dag maak je content voor onze social kanalen, de volgende ontwerp je brand materials. Tegelijkertijd maak je onze stijl eigen en stort jij je op de taak om deze verder ontwikkelen.

  Kun jij de uitdaging aan? Dit zou helpen:

  • Je volgt een mbo/hbo-opleiding grafisch ontwerp;

  • Je bent fulltime beschikbaar voor tenminste 5 maanden, vanaf mid-augustus 2019; 

  • Je bent sterk in typografisch ontwerp en hebt oog voor detail;

  • Deze tools zet jij naar je hand: Photoshop, Illustrator en InDesign (Flash zou ook fijn zijn);

  • Jij wordt enthousiast van onze missie, ons merk en duurzaamheid in het algemeen;

  • Je kamer kan een rommeltje zijn, maar je bestanden zijn altijd goed geordend;

  • Een eerdere design/advertising stage is een pré;

  • Je spreekt en schrijft Nederlands en Engels.

  Benieuwd met wie je samenwerkt? Nou, bijvoorbeeld met Jessica en Andres. Zeg gerust even digitaal hallo. Vinden ze leuk.

  Odoo CMS - een grote afbeelding

  What’s in it for you?

  LET OP: een stage bij Dopper dreigt erg leuk te worden. Ook al is onze fairchain koffie nog zo legendarisch, wij snappen ook wel dat er meer nodig is dan een fatsoenlijke shot cafeïne om jou te laten solliciteren. Wat is er dan wél zo bijzonder aan het werken bij Dopper? Allereerst heb je bij Dopper niet gewoon een baan, jouw werk heeft impact. Jij verandert iedere dag de wereld. En onze missie verbindt alle Dopper-collega's. Hoe verschillend we ook zijn.

  Kumbaya. Maar voordat je denk dat we iedere ochtend zingen over schone oceanen en 160 uur per week strijden voor de goede zaak: dat doen we dus niet. Klinkt best aardig toch? Maar er is nog meer. Op dit moment groeit Dopper als een malle. En vooral internationaal. Dit is dé kans om aan boord te komen en ENORM veel te leren.

  Natuurlijk vinden wij Dopper echt een great place to work. En dat is officieel: we staan in de lijst als ‘Great Place to Work 2019’! Niet overtuigd? Je krijgt ook gewoon een stagevergoeding van €300,- per maand.

  Geïnteresseerd?

  Dan zit er dus maar één ding op. Solliciteren maar!