Vacatures

Digital designer voor zinnige zaken

 • 10 Oct 2019 - 31 Oct 2019
 • Amsterdam
 • Amsterdam , Digital design , Fulltime , Vaste Baan
GRRR is op zoek naar een digital designer voor zinnige zaken. Lijkt het je leuk om bij GRR aan de slag te gaan? Reageer dan via de site.

Een bureau voor zinnige zaken

Volgens ons kan de wereld schoner, eerlijker en inclusiever. Daarom combineren we de kracht van strategie, design en tech met zinnige zaken. Zo ruimen we plastic op in plaats van troep te verkopen. Maken we theater net zo hot als Beyoncé. En wordt een website of app opeens een taalbuddy of emancipatieplatform. We doen dat door samen onze tanden te zetten in conventies. Zo komen we tot eigenzinnig design dat aantoonbaar werkt. Prijswinnend? Zeker. Maar belangrijker vinden wij de impact die we maken met ons werk.

Het team

Ons internationale team bestaat uit ca. 25 mensen met verschillende interesses en achtergronden. Drie founders sturen teams aan met een inhoudelijke focus. Onze Head of Design stuurt jou en je mede designers aan. Samen met een van onze merkstrategen en onze UX strateeg bouw jij nieuwe merken of vertaal je bestaande brands naar digitaal. Uiteraard onder de bezielende begeleiding van een projectmanager zodat jij je vol kan focussen op dat waar je hart het snelst van klopt.

Je houdt het grote verhaal in de gaten en focust op de delightful details. Je past animatie en persuasion tactics toe om het doel te bereiken. Met motion design of prototypes breng je interactie concepten tot leven. Je snapt dat developers je creatieve buddies en niet je knechten zijn. Keuzes onderbouw je, je bent eigenwijs, redelijk en redelijk eigenwijs.

Jouw werkdag bij GRRR

 • In de ochtend neem je met een PM de voortgang door van de projecten waar je aan werkt. Heb je genoeg informatie om te kunnen rocken?

 • Samen met je collega's neem je trends door en deel je kennis in een Designers Monthly;

 • Met het project team doe je een kickoff van één van je nieuwe projecten. Op basis van de (UX) strategie ga je nadenken over Art Direction en design;

 • In de middag presenteer je je werk aan het team van jouw klant.

 • Voor een ander, lopend project tweak je de details van een aanpassing met één van onze developers.

Wat is hier leuk aan?

 1. We hebben een te gekke cultuur met mensen die gepassioneerd bezig zijn met het maken van een positieve impact. Die mensen zijn soms je collega's, soms je klanten;

 2. Jouw ervaring in de bureauwereld helpt ons groeien naar meer internationale klanten;

 3. Je bouwt mee aan een cultuur die creatief is, waar mensen van elkaar kunnen leren, kunnen groeien en waar fouten worden besproken;

 4. Jouw ervaring en talent legt de basis voor te gek creatief werk, dat soms prijzen wint;

 5. We bieden een lekkere warme lunch. Hebben één van de mooiste kantoren in het centrum van Amsterdam (met tuin). Tickets voor culturele evenementen en vuige raves in onze kelder.

Wat zoeken wij in jou?

 • Werkervaring als freelancer of in de bureauwereld;

 • Je bent georganiseerd en creatief. Je kan soms pragmatisch naar een oplossing werken en soms breder nadenken over wat een klant echt verder brengt;

 • Motion Design is integraal onderdeel van je skills;

 • je kent moderne tools en trends;

 • Je bent beschikbaar voor 4 à 5 dagen per week;

 • Je zoekt naar zingeving in je werk en vindt het belangrijk om een verhaal te vertellen.

De procedure

Schrijf een persoonlijke, niet te lange motivatie, deel je portfolio als PDF of website en geef een idee van jou als collega. Er is geen prijs voor de eerste reactie, je kunt reageren tot 31 oktober 2019 via onze website.

Iedere vacature is een kans voor ons om het team diverser te maken. We moedigen kandidaten met alle achtergronden en identiteiten aan om te solliciteren. Voor vragen kun je terecht bij Rolf Coppens (Creative Director). Recruiters hoeven niet te reageren.