Vacatures

Ervaren grafisch packaging designer

  • 01 Apr 2019 - 29 Apr 2019
  • Woerden
  • Fulltime , Grafisch ontwerp , Vaste Baan , Verpakkingsontwerp (2D / 3D)
Lijkt het jou leuk om als grafisch packaging designer aan de slag te gaan bij Brum Design? Stuur je CV en portfolio naar Pieter Steenaert, we hopen je vervolgens snel uit te nodigen voor koffie!

Ben jij een Brummer?

Dat wordt bepaald door je drijfveren en dromen. Gelukkig zijn we bij Brum allemaal anders, maar een aantal dingen hebben we gemeen. We geloven dat je door samenwerking het beste werk krijgt.
We vragen ons altijd af of het beter kan en zijn een beetje eigenwijs. We hebben opgestroopte mouwen en krijgen dingen voor elkaar.  En we zijn allemaal verliefd op packaging design.

Wat ga je doen?

Verpakkingen ontwerpen voor smeerbare stroopwafel, gelatinevrije drop, wijnkoekjes, love toys, biologisch dierenvoer, sterrenkokkruiden, Radler-kaas, insectenhuisjes, shampoo voor je fiets, tropische tafelsauzen, gerecyclede cartridges, instant voeding voor bergbeklimmers, verse rauwkost, professionele schoonmaakmiddelen, fairtrade detox-thee, poffertjes voor Taiwan… Enzovoort. Voor grote merken en voor inspirerende start ups.

Wat is Brum?

Brum is een packaging designbureau waar de maker centraal staat. Je hebt direct contact met de klant zodat je elkaar kan uitdagen het beste uit het design te halen. Wij geloven heilig in samenwerking. Daarom hebben we een uniek proces waar we onze klanten vanaf de eerste ideeën betrekken.

Om het talent van iedereen goed in te kunnen zetten werken we in rollen in plaats van functies.  Met een team van 19 werken we hard aan eigenzinnige verpakkingsdesigns die in elk keukenkastje te vinden zijn. Check het zelf maar!.

Wat verwachten we van jou?

We verwachten enkele jaren ervaring als grafisch packaging designer. Verder opgestroopte mouwen en een behoorlijke ambitie om mee te groeien met ons als bureau.
Je werkt samen met andere designers voor veel verschillende opdrachtgevers. Je daagt elkaar en de klant uit verder te kijken. Je begrijpt marketing strategie en vindt hét haakje om een origineel concept te ontwikkelen. En je kan dit idee vervolgens supersnel visualiseren.
Je laat je niet gek maken want er gebeurt veel tegelijk hier. Omdat je direct contact hebt met de opdrachtgevers krijg je ook veel energie van je werk. En je kan met ons lachen want dat is wel zo gezellig.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een fulltime baan, boeiende klanten, een prachtige werkplek centraal in het land, veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, slechte muziek op vrijdagochtend, goede koffie en een gezellige lunch.

Mail ons.

Laat ons weten wat je kunt en waarom je bij Brum wilt werken. Stuur je CV en portfolio naar Pieter Steenaert, we hopen je vervolgens snel uit te nodigen voor koffie!