Vacatures

Grafisch ontwerper

  • 10 Jan 2019 - 07 Feb 2019
  • Maarn
  • Fulltime , Grafisch ontwerp , Vaste Baan
Lijkt het je leuk om bij Vandenberg te werken? Stuur dan voor 7 februari jouw motivatie, cv en sneakpreview van je portfolio naar Esther Jansen.

Over Vandenberg

Vandenberg is een compleet communicatiehuis, sinds 1928 gevestigd midden op de Utrechtse Heuvelrug. Met veerkracht, lef, liefde voor het vak, kwaliteit en vakmanschap zetten wij onze relaties telkens weer op voorsprong. Het zit in ons DNA om de verwachtingen te overtreffen en onze relaties te ontzorgen, verrassen, verwennen en soms op te schudden.

We zijn sterk in het doorvertalen van strategie naar verrassende en zeker ook creatieve en realiseerbare campagnes. We voeden en inspireren onze relaties met nieuwe ideeën en denken aan de dingen waar je zelf niet aan denkt. We gaan altijd voor topkwaliteit. Nuchter, realistisch en met beide benen op de grond.

Odoo CMS - een grote afbeelding

De functie

Als ontwerper binnen de studio van Vandenberg bedenk je creatieve concepten en ontwikkel je deze door naar unieke en krachtige visuele output. Je werkt nauw samen met de opdrachtgever en uiteraard met verschillende collega’s binnen het team.

De diversiteit aan relaties zorgen voor afwisselende en uitdagende opdrachten. Doordat Vandenberg producties zelf ontwikkelt ben je tot en met het eindproduct betrokken en mede-eigenaar van het totale project.

Jouw profiel

Met een opleiding aan een kunstacadamie en wellicht ervaring in een soortgelijke functie heb je duidelijk talent en een sterk portfolio. Binnen het team ben je sociaal aanwezig, in staat om van anderen te leren en je collega’s te helpen waar nodig.

Het hebben van klantcontact betekent voor jou meerwaarde aan je werk, daarnaast presenteer je zelf graag jouw werk aan de opdrachtgever. Je bent netjes, eerlijk, betrouwbaar, creatief en vooral enthousiast.

Wat Vandenberg jou biedt

Vandenberg biedt een open, warme en enthousiaste werkomgeving waarbij gezamenlijke successen graag worden gevierd. Met een sterk en fris team waarin verschillende disciplines zijn vertegenwoordigd leer je van en met elkaar en word je samen sterker. Met een voetbaltafel, schommels, goede koffie, binnen- en buitenterras en vooral leuke collega’s is er voldoende ruimte om te ontspannen ;)

Geïnteresseerd?

Interesse in de functie van Grafisch Ontwerper bij Vandenberg, Concept, Design, & Online regio Maarn?

Mail je motivatie met je CV en sneakpreview van je portfolio aan Esther Jansen, ejansen@vandenbergnl.com.