Vacatures

Grafisch ontwerper

  • 15 Apr 2021 - 14 May 2021
  • Enschede
  • Fulltime , Grafisch ontwerp , Parttime , Vaste Baan
INC is op zoek naar een grafisch ontwerper. Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan bij INC? Solliciteer dan nu!

Wij zijn INC, strategisch ontwerpbureau voor merk & innovatie. Wij zetten creativiteit en design in om organisaties te helpen innoveren en relevant te blijven voor klanten. INC staat voor inclusief. Dat betekent dat we het belangrijk vinden om samen tot het beste resultaat te komen. En samen kan ook met jou zijn, want wij zoeken een Grafisch Ontwerper!

Heb jij de drive om uitstekend werk te creëren, gericht op helderheid en met oog voor detail? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Odoo CMS - een grote afbeelding

Ontwerper bij INC

Als ontwerper bij INC help je organisaties te vernieuwen door design. Je wordt onderdeel van ons hechte team en je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen werk te organiseren. Je collega’s zijn zowel strategen als ontwerpers. Hierdoor zijn de projecten waarbij jij een grote rol gaat spelen niet alleen mooi en uitdagend, ze worden ook nog eens tot in de puntjes onderbouwd.

Hoe ziet jouw werk als Grafisch Ontwerper bij INC eruit?

Met jouw team werk je samen met vooruitstrevende organisaties aan vernieuwende projecten. Denk hierbij aan het herpositioneren van één van de grootste schoonmaakbedrijven van Nederland of het ontwerpen van een flexibele visuele identiteit voor een start-up. Alles staat in het teken van de klant, zodat zij hun relatie met klanten, medewerkers en stakeholders kunnen versterken en relevante producten en diensten kunnen blijven leveren.

Wij zoeken een Grafisch Ontwerper die onze strategische projecten zichtbaar en tastbaar kan maken. Denk hierbij aan het ontwerpen en uitwerken van:

  • visuele identiteiten;

  • (digitale)communicatiemiddelen;

  • activatie concepten.

"JE COLLEGA'S ZIJN ZOWEL STRATEGEN ALS ONTWERPERS."

Hierdoor zijn de projecten waarbij jij een grote rol gaat spelen niet alleen mooi en uitdagend, ze worden ook nog eens tot in de puntjes onderbouwd.

Odoo CMS - een grote afbeelding

Herken jij je in de volgende beschrijving?

Je bent een ontwerper in hart en nieren met minimaal 2 jaar bureau ervaring. Je hebt een design opleiding afgerond en bent goed in staat om een merk van begin tot eind op een hoogwaardig niveau neer te zetten. Daarnaast zie je de mogelijkheden voor het doorontwikkelen van bestaande huisstijlen en concepten. Je bent visueel ingesteld en in staat om je keuzes goed te onderbouwen.

Binnen een agile team kun je goed zelfstandig werken. Je hebt oog voor detail en bent een ‘doener/fixer’.

Over Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator en XD hoeven we je niets meer te vertellen. Ervaring met After Effects, Figma en het werken met Asana is een pré.

Het is voor jou mogelijk om tussen de 24 en 36 uur per week te werken. 

Wat wij je bieden

Ons multidisciplinair team van strategen en ontwerpers is gefocust om samen en in nauwe samenwerking met de klant het beste werk te leveren. Wij kennen een open cultuur en we hebben een centraal gelegen groene duurzame werkplek. De lunch wordt verzorgd, evenals de tools om je werk goed te kunnen doen, zoals een eigen MacBook en iPhone. Mobiliteit hebben we geregeld via een duurzaam deelvervoer oplossing, zodat je kunt reizen met het OV en gebruik kunt maken van de elektrische fietsen en auto’s.

Iedereen bij INC heeft veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid om het werk te organiseren. Jij bepaalt waar en wanneer je werkt, zolang het maar is afgestemd met je collega’s en klanten. Wij kennen een weekend van 3 dagen, van vrijdag tot en met zondag. Onze full-time werkweek is 36 uur; 4 x 9 uur. 

Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk. We begeleiden en coachen om onder andere aan je T-shape te werken. Daarnaast werk je met en voor ambitieuze organisaties: MKB'ers, corporates en start-ups die je zowel persoonlijk als professioneel uitdagen. We kennen goede voorwaarden en een marktconform salaris, dat gebaseerd is op de BNO-richtlijnen.

Odoo CMS - een grote afbeelding

Over ons

Als strategisch ontwerpbureau helpen we organisaties te vernieuwen door design. In onze Labs werken we samen met klanten aan onderscheidend vermogen. Zodat zij relevant blijven en een positieve impact creëren voor klanten en medewerkers. Wij geloven in duurzame oplossingen voor nu en de toekomst.

Technologie speelt hierin een belangrijke rol, maar uiteindelijk werken we met en voor mensen. Dit noemen we ‘human centered design’, waarbij we werken volgens de filosofie van Design Thinking. Vanuit dit perspectief werkt ons team aan innovatie-,  marketing en  communicatievraagstukken.

Bekijk hier ons YouTube-channel.

Solliciteren

Voldoe je niet aan alle eisen, maar heb je wel het gevoel dat jij de persoon bent die wij zoeken? Reageer dan ook. Wij laten ons graag overtuigen van jouw kwaliteiten.

Wil jij ons team komen versterken als Grafisch Ontwerper? Solliciteer dan nu!