Vacatures

Grafisch vormgever

 • 17 Jul 2020 - 21 Aug 2020
 • Westzaan
 • Fulltime , Grafisch ontwerp , Vaste Baan
Floramedia is op zoek naar een grafisch vormgever. Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan bij Floramedia? Mail dan je motivatiebrief, CV en portfolio in PDF formaat naar de afdeling human resources: hr@floramedia.nl.

Floramedia is dé communicatie- & printspecialist voor de botanische markt. Wij verzorgen voor onze klanten het volledige traject van creatief concept tot eindproduct, zoals onder andere concepten voor plantlabels, het drukken van etiketten en het produceren van verpakkingen. Naast de vestiging in Westzaan heeft Floramedia zeven Marketing & Sales organisaties in Europa en negen exclusieve licentiepartners in de rest van de wereld. Floramedia beschikt over de grootste planten- en bloemenbeeldbank ter wereld, waarvan een deel van de foto’s gemaakt wordt in de eigen botanische fotostudio in Boskoop. Floramedia is bedenker van het tweejaarlijkse Green Trend Report dat volledig in eigen beheer wordt geproduceerd en gepubliceerd. Floramedia is 100% eigendom van HAL Investments BV.


Voor ons kantoor in Westzaan, afdeling creatie, zijn wij op zoek naar een parttime (32 uur) grafisch vormgever (m/v).


Wanneer je als grafisch vormgever aan de slag gaat bij Floramedia creatie ben je verantwoordelijk voor het vormgeven van diverse communicatie-uitingen rondom planten en bloemen, zoals labels, verpakkingen, beursstands, POS-materiaal, magazines, displays en last but not least het Green Trend Report.

Het ontwerpen zit in je bloed en je vindt het een uitdaging om opdrachten te vertalen naar commerciële en onderscheidende concepten. Je bent in staat de wensen van de klant visueel te vertalen en uit te werken, met als resultaat een optimaal ontwerp. Je bent vernieuwend, nieuwsgierig, creatief en altijd op zoek naar de laatste trends. Je daagt jezelf uit en hebt oog voor details. Je zorgt ervoor dat opdrachten en projecten optimaal verlopen en binnen het budget blijven. We verwachten van jou veel inzet maar bieden ook veel kansen en de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen. Kennis van online communicatie is een pré.

Wat ga je doen?

 • Je realiseert en geeft vorm aan diverse communicatiemiddelen voor klanten;

 • Je brengt de vraag van de klant in kaart d.m.v. het maken van een debriefing;

 • Je vertaalt zelfstandig de ideeën en concepten van de klant, in nauwe samenwerking met de Art Director, naar een krachtig en succesvol ontwerp;

 • Je maakt kwalitatief hoogwaardige presentaties die je zelf op overtuigende wijze kunt presenteren;

 • Je volgt ontwikkelingen in je vakgebied op de voet;

 • Je onderhoudt contacten met de verschillende afdelingen binnen de organisatie en werkt samen in een enthousiast en hecht team.

Jij

 • hebt een afgeronde relevante grafische opleiding op MBO+ niveau of een afgeronde HBO Kunstacademie, Grafische Vormgeving;

 • hebt goede kennis en ervaring van alle grafische mogelijkheden van Adobe Creative Suite;

 • werkt zelfstandig, nauwkeurig en graag in teamverband;  hebt een commerciële, enthousiaste en klantgerichte instelling;  bent resultaatgericht, je werkt gestructureerd en efficiënt;

 • beschikt over goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

 • weet overzicht te behouden en bent gewend om deadlines te halen;

 • hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie;

 • hebt affiniteit met planten en bloemen.

Geïnteresseerd?

Floramedia is een ambitieuze en innovatieve onderneming met een bijna 100-jarige historie in deze sector.

Voor meer bedrijfsinformatie, kijk op onze website. We bieden goede arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om verder door te groeien binnen onze organisatie.

Lijkt het je interessant bij ons te komen werken? Mail dan je motivatiebrief, CV en portfolio in PDF formaat* naar de afdeling human resources: hr@floramedia.nl. Heb je concrete vragen? Dan kun je bellen met 075-6476476.

* Zonder portfolio wordt uw sollicitatie niet in behandeling genomen.

Gelieve uitsluitend te reageren, indien je je als grafisch vormgever volledig herkent in bovenstaand profiel. Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.