Vacatures

Grafisch vormgever

  • 21 Jul 2020 - 18 Aug 2020
  • Wormerveer
  • DTP , Fulltime , Grafisch ontwerp , Vaste Baan
LassooyDesign is op zoek naar een grafisch vormgever (32-40 uur). Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan bij LassooyDesign? Stuur dan een mail met je cv, motivatie en portfolio naar onno@lassooydesign.nl.

Heb jij een HBO-opleiding richting grafische vormgeving of multimediadesign afgerond en de nodige jaren werkervaring? En ben je op zoek naar een leuke en creatieve werplek?

Functieomschrijving

Je gaat werken in ons team op onze studio in Wormerveer, waar je je gaat bezighouden met grafisch ontwerpen van zowel gedrukte als online middelen. Denk aan het vormgeven van huisstijlen, logo’s, folders, (digitale) nieuwsbrieven, advertenties, infographics, etc. Je houdt het overzicht in grotere producties (jaarverslagen, campagnemiddelen) en houdt traffic en account goed op de hoogte van je voortgang. Voor de dtp’ers kun je een goed ontwerp en stramien overdragen waar hij mee verder kan. Maar een drukgereed bestand of pdf volgens webrichtlijnen aanleveren kun je desnoods ook zelf.

Dit ben jij?

We zoeken een pro-actieve en collegiale werkhouding. Je bent communicatief over je werk en staat daarin open voor feedback. Perfecte kennis van Photoshop, Indesign en Illustrator spreekt voor zich. Ervaring met WordPress, animaties en Mailchimp is een pré.

Interesse?

Stuur dan een mail met je cv, motivatie en portfolio naar onno@lassooydesign.nl of bel voor informatie naar 075-6210 211.