Vacatures

Industrial design engineer

  • 12 Mar 2019 - 09 Apr 2019
  • Rotterdam
  • Fulltime , Industrieel ontwerp , Rotterdam , Vaste Baan
Spark design & innovation is op zoek naar een ervaren industrial design engineer. Lijkt het je leuk om bij Spark design & innovation te werken? Stuur je motivatie, cv en voorbeelden van je werk (incl. jouw rol en je toegevoegde waarde in deze projecten) naar werken@sparkdesign.nl t.a.v. Karien Sueters.

Ben jij een ervaren industrial design engineer en op zoek naar een nieuwe uitdaging? De diepte in met innovatieve projecten? Samenwerken met creatieve conceptontwerpers en vormgevers? Is dat even toevallig… Zin om langs te komen?

Odoo CMS - een grote afbeelding

Versterk ons!

Spark staat bekend om de innovatieve en vaak technisch complexe producten die we ontwikkelen voor opdrachtgevers in binnen- en buitenland, variërend van start-ups tot multinationals. Dit doen we met ons multidisciplinaire team van getalenteerde ontwerpers in onze fijne innovatiestudio in Rotterdam.

We inspireren elkaar, dagen elkaar uit en werken zo constant aan het verbeteren van onze producten en ontwerpen, van onszelf en - als het even kan - van de wereld. Een goeie, ervaren io-er of ipo-er (m/v) zou perfect in dat team passen.

Wie zoeken we precies?

We zoeken die ene industrial design engineer m/v die met 5 jaar werkervaring snel en secuur kan werken. Je werkt zelfstandig als het moet, maar bent van nature gericht op samenwerken en gedreven om je kennis en kunde verder te ontwikkelen én te delen.

Je bent bovenal ontwerper en goed in het oplossen van ontwerppuzzels van een technische aard. Je hebt uitgebreide parate kennis en kunde op het gebied van constructie, toleranties, mechanische oplossingen, materialen, productietechnieken en modelleren in SolidWorks.

Daarnaast ben je goed in het afstemmen van de productiemogelijkheden met klanten en toeleveranciers en hou je voortdurend de randvoorwaarden zoals kostprijs, investeringsruimte, doorlooptijd, wet-en regelgeving, assemblage en onderhoud in de gaten.

Odoo CMS - een grote afbeelding

Overtuig ons!

Heb jij zin in een volgende stap in je carrière? In een baan waarin je veel afwisseling hebt en flink wordt uitgedaagd door complexe, innovatieve projecten en gedreven collega's?

Overtuig ons dat jij de juiste aanvulling op ons team bent! Stuur je motivatie, cv en voorbeelden van je werk (incl. jouw rol en je toegevoegde waarde in deze projecten) naar werken@sparkdesign.nl t.a.v. Karien Sueters.