Vacatures

Industrial designer

  • 25 Jul 2019 - 25 Aug 2019
  • Leiden
  • Amsterdam , Fulltime , Industrieel ontwerp , Vaste Baan
npk design is op zoek naar een industrial designer. Lijkt het je leuk om bij npk design te werken? We ontvangen graag je motivatie, CV en een (beknopt) portfolio waarmee je ons volledig overtuigt van je talent en skills als designer jobs@npk.nl.

Ben jij die getalenteerde ontwerper met uitstekende (hand)schetsvaardigheden? Blink jij uit in het genereren van concepten en het maken van visualisaties? Zoek jij een baan waarbij je veel afwisseling hebt, waarin je flink wordt uitgedaagd door je collega’s en opdrachtgevers met innovatieve ideeën? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ter versterking van ons team zoeken wij op korte termijn een fulltime
Industrial Designer

De baan:

Als designer werk je in projectteams met 4 tot 6 teamleden, zowel designers als engineers. Je vertaalt de wens van de opdrachtgever in aansprekende, functionele ontwerpen door middel van (hand)- en digitale schetsen. Je beheerst de relevante CAD-programma’s waardoor je concepten moeiteloos kunt omzetten in 3D modellen.
Het maken van aansprekende presentaties gaat je makkelijk af. Je werkt aan meerdere projecten tegelijk en weet hier moeiteloos tussen te schakelen. Je hebt regelmatig projectoverleg met zowel je mede-projectleden, als met de opdrachtgever.

Je voldoet aan het profiel als je een afgeronde opleiding industrial design hebt (TU Delft IO - IPD of vergelijkbaar). Je beheerst de tekenprogramma’s SolidWorks en/of CREO tot in de puntjes, bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in je vakgebied. Werkervaring binnen een ontwerpbureau is een pré. Een geldige werk- en verblijfsvergunning vinden we vanzelfsprekend, evenals een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Het vertalen van vraagstukken in innovatieve functionele ontwerpen met de juiste impact, zowel voor de opdrachtgever als voor onze leefwereld. Dat is waar npk design voor staat. We zijn nuchter en realistisch, maar houden ons ook bezig met esthetiek. Prototyping speelt een grote rol. We werken nauw samen met de modelmakers in onze professionele modelwerkplaats.
We zijn een hecht team met bevlogen professionals. De lijnen zijn kort, de sfeer informeel. Er wordt zowel hard gewerkt als hard gelachen. We juichen eigen initiatief toe en werken aan continue ontwikkeling. Zowel in onze projecten, als voor onze medewerkers.

Geïnteresseerd?

Ben jij die ontwerper die bijdraagt aan het succes van ons bureau? We ontvangen graag je motivatie, CV en een (beknopt) portfolio waarmee je ons volledig overtuigt van je talent en skills als designer.
E-mailadres: jobs@npk.nl
Mocht je vragen hebben, neem gerust contact met ons op via 071 5141341. Je kunt vragen naar Susan de Roode.

Sluit je aan bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers

Lid worden biedt vele voordelen: juridisch en zakelijk advies op maat, een groot aanbod voorbeelddocumenten en inspirerende events en trainingen.