Vacatures

Junior designer

  • 16 Apr 2019 - 10 May 2019
  • Maastricht
  • Animatie , Communicatie , Fulltime , Illustratie , UX- & interactiedesign , Vaste Baan
Zuiderlicht in Maastricht is op zoek naar een junior designer die toe is aan een volgende stap in Maastricht. Lijkt het jou leuk om bij Zuiderlicht te werken? Stuur jouw motivatie, portfolio en CV voor 10 mei naar peggy@zuiderlicht.nl.

Zuiderlicht is het grootste branding bureau van Limburg en behoort tot de top 20 van Nederland. Hartje Maastricht werken we met 22 man/vrouw met plezier en energie aan alle aspecten van de brand experience van onze klanten.

We zetten onze kennis en vaardigheden op het gebied van communicatie, design, strategie en technologie in om organisaties succesvoller te maken. Ons online en offline werk is functioneel, opvallend, onderscheidend maar bovenal communicatief. We maken alles wat mensen nodig hebben om van merken of organisaties te houden. De eindgebruiker betrekken we zoveel mogelijk in ons werk.

We zijn per direct op zoek naar een junior designer die ons gaat helpen organisaties succesvoller te maken. 

Odoo CMS - een grote afbeelding

Over jou:

Je bent een creatieve, talentvolle designer met een opvallend portfolio. Je hebt een opleiding op hbo-niveau en minimaal 2 jaar werkervaring. Je hebt goede kennis van Adobe Creative Suite. Je kunt zelfstandig werken maar houdt er ook van om in een team te functioneren. Je zit vol ideeën en bent nieuwsgierig. Je volgt de vakontwikkelingen op de voet, maar weet ook wat er in de wereld gebeurt.

Je kunt goed luisteren en kent de kracht van tekst. Je weet te verrassen en bent visueel sterk. Je bent kritisch op kwaliteit, dol op je werk en positief ingesteld. Je werkt gestructureerd. Hebt geen moeite met een overtuigende presentatie. UX-design is ook onderdeel van je portfolio. Ben je sterk in illustratie, video of animatie (motion design), dan zijn dat zeker pluspunten.

Odoo CMS - een grote afbeelding

De functie:

Je zult gaan werken voor opdrachtgevers als Mosa, Maastricht Marketing, Brightlands, Maastricht UMC+, LIOF, Woonpunt, Synthon, Parkstad Limburg Theaters of Universiteit Maastricht. Je maakt nieuwe concepten, maar ook ontwerpen die in lijn zijn met de stijl van de opdrachtgever. Je zoekt daarin vernieuwing en verrassing.

De projecten verschillen van dag tot dag: de variatie is groot. Van huisstijl tot campagne, van animatie tot jaarverslag. Je ontwerpt nieuwe uitingen, assisteert collega’s en zorgt dat jouw werk piekfijn in productie gaat. Je denkt mee, en weet op middelen-niveau uit te dagen.

Wat wij bieden:

Een uitdagende functie voor 40 uur per week

  • Werken met collega's uit verschillende disciplines;

  • Innovatieve en ambitieuze werkomgeving met veel kansen;

  • Mooi kantoor in het hart van Maastricht;

  • Samen met opdrachtgevers en eindgebruikers bouwen aan sterke merken;

  • Fijne werksfeer, prima arbeidsvoorwaarden;

  • Ontwikkelbudget.

Odoo CMS - een grote afbeelding

Interesse?

We zijn benieuwd naar jou! Stuur jouw motivatie, portfolio en CV voor 10 mei naar peggy@zuiderlicht.nl. Op 17 mei zijn de sollicitatiegesprekken gepland. Op 24 mei de 2de gesprekken om op 27 mei tot een contract over te gaan.