Vacatures

Packaging & brand designer

  • 29 Jan 2020 - 26 Feb 2020
  • Amsterdam
  • Amsterdam , Brand & corporate design , Conceptontwikkeling , Fulltime , Vaste Baan , Verpakkingsontwerp (2D / 3D)
REGGS is op zoek naar een packaging & brand designer. Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan bij ons? Stuur dan je cv, portfolio en motivatie naar studio@reggs.com.

Ben jij een talentvolle Packaging Designer die barst van de creativiteit en die onderdeel wil zijn van een divers team van dromers en makers?

REGGS zoekt een nieuwe Reggie! Ben jij een gepassioneerde ontwerper die zelfstandig, vanuit een scherpe briefing, verassende en prikkelende verpakkingen ontwerpt? Ben jij een middengewicht met het lef om continu jezelf opnieuw uit te vinden? Ben jij een wizkid met Adobe Creative Cloud en een iMac, als eerste op de hoogte van de nieuwste trends en een echte conceptdenker? Dan is dit jouw volgende stap.

Odoo CMS - een grote afbeelding

Wij zijn REGGS

REGGS is een creatieve studio in Amsterdam (met hubs in Groningen, Berlijn en Zurich) met een internationaal team. Wij werken samen met opdrachtgevers, klanten en stakeholders aan slimme oplossingen die sociale waarde toevoegen aan mens en merk. 

Wat kan je verwachten?

Elke dag een gezonde verse lunch, beer-fridge-Fridays en sociale collega’s, die ook buiten de studio graag samenwerken. Wij hanteren flexibele werkuren en veel ruimte voor eigen ontwikkeling. Je krijgt 24 vakantie dagen en daarnaast nog vrije Reggie-days.

Klaar voor de volgende stap?

Stuur dan je cv, portfolio en motivatie naar studio@reggs.com. Voor vragen bel je 020 462 65 65 en vraag naar Claartje.