Vacatures

Projectmanager

  • 25 Nov 2021 - 23 Dec 2021
  • Den Haag
  • Den Haag , Projectmanagement , Vaste Baan
VormVijf is op zoek naar een projectmanager (32/36 uur per week). Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan bij VormVijf? Stuur je sollicitatie naar: vacature@vormvijf.nl.

De publieke ruimte is ons speelveld. VormVijf werkt voor opdrachtgevers die zich bewust zijn van hun maatschappelijke rol. Overheden, organisaties en ondernemingen met de burger als belangrijkste en grootste doelgroep. De context staat bij ons altijd centraal en we zijn voortdurend bezig met het maken van aansprekende resultaten waarmee we impact kunnen creëren. 


Als projectmanager bij VormVijf ben je het eerste aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers. Je ontvangt en bespreekt de briefing en weet deze in een pakkende en heldere debriefing inclusief bijbehorende planning en offerte te vertalen. Je verzorgt verder de gehele projectbegeleiding en zorgt voor het nakomen van alle afspraken. Samen met het team breng je creatieve concepten tot stand die het verschil maken. 

Odoo CMS - een grote afbeelding

Wat breng jij in?

Je hebt affiniteit met communicatie & ontwerpen, oog voor detail en liefst al enige ervaring. Je bent zelfstandig, stressbestending en weet van aanpakken. Je behoudt altijd het overzicht, denkt vanuit de inhoud, werkt gestructureerd en dringt makkelijk door tot de kern van de vraag. Je bent communicatief sterk, gaat goed met opdrachtgevers en collega’s om en past prima in ons multidisciplinaire team. Natuurlijk ben je thuis in Microsoft Office.

Wat bieden wij jou?

VormVijf biedt je een uitdagende werkomgeving midden in Den Haag waar je met gepassioneerde collega's en aansprekende opdrachtgevers zoals bijvoorbeeld Rijkswaterstaat, VNG, Nationale ombudsman, de Hoge Raad en verschillende ministeries werkt aan de uitdagingen van vandaag en morgen. Natuurlijk krijg je maximaal de ruimte om je te ontwikkelen en een marktconform salaris inclusief een pensioenregeling. 

Sollicitatie

Wil je meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Miranda Roos miranda@vormvijf.nl.

Enthousiast? Stuur je sollicitatie naar: vacature@vormvijf.nl en wie weet maken we op korte termijn nader kennis met elkaar.