Vacatures

Projectmanager met visie!

  • 12 Nov 2020 - 27 Nov 2020
  • Rotterdam
  • Communicatie , Projectmanagement , vast
Studio de Ronners is op zoek naar een Projectmanager met visie! Lijkt het je leuk om bij Studio de Ronners te werken? Stuur dan een motivatiebrief en curriculum vitae naar vacature@deronners.nl.

Wij zoeken een projectmanager voor onze studio in Rotterdam. De studio is gevestigd in een oud bananen pakhuis in de Fruithaven M4h, een creatieve broedplaats, een gebied in ontwikkeling. Net als onze studio! Wij zijn nu nog een zevenkoppig internationaal ontwerpteam, maar hard aan het groeien en wij willen ons graag blijven focussen op het concept, creatieve proces en uitvoering. We zijn op zoek naar iemand die ons in deze processen kan ondersteunen, zowel inhoudelijk als organisatorisch.

Wat ga je doen? 

Je gaat intensief samenwerken met strategen, concepters, developers en designers aan verschillende projecten waar je mede-eigenaar van wordt. Niets gaat de deur uit voordat jij en wij weten dat het goed genoeg is. Je bent de gesprekspartner naar klanten, je stelt planningen en begrotingen op en je denkt inhoudelijk mee.

Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor offertes, het aansturen van externe productiepartijen schrijf je briefings voor design en studio. Anders gezegd: Jij leidt, helpt en staat bij. Bij kleinere, maar ook middelgrote projecten. Met oog voor budget en deadlines, maar altijd met gevoel voor social impact, begeleid en bescherm je onze werkprocessen.

Wie ben jij? 

Jij hebt natuurlijk al enkele jaren ervaring aan bureauzijde in de ontwerp of culturele sector, je bent aimabel, sociaal, een teamplayer, creatief, kent je weg in tekst en cijfers en draait je hand niet om voor een begroting, zowel inhoudelijk als cijfermatig. Je hebt ervaring met het vertalen van klantgesprekken naar debriefing, snapt de wereld van online maar ook offline. Je kan af en toe zorg dragen voor office-management. 

Profiel

  • Je hebt een HBO/WO opleiding in communicatie, kunst en/of cultuur gerelateerde richting; 

  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring binnen een vergelijkbaar werkveld; 

  • Je hebt enige kennis van Microsoft Office, Indesign, Photoshop en Acrobat; 

  • Woonachtig in Rotterdam en omgeving; 

  • Taalniveau: Nederlands uitstekend, Engels: Cambridge; 

  • Je bent ondernemend, resultaatgericht, vasthoudend en proactief;

  • Je bent flexibel en stressbestendig. 

Wie zijn wij? 

Studio de Ronners is een creative agency, een bureau voor (heldere) grafische communicatie en concepting. Samen met onze opdrachtgevers — of op eigen initiatief — ontwikkelen we uitdagende concepten. We vertalen uitdagende vraagstukken naar frisse, heldere en aansprekende ontwerpen. Wij zijn sterk in het neerzetten van merken, identiteiten en campagnes. Ons portfolio is breed en divers en uitgesproken; van online tot offline.

We werken o.a. voor internationale culturele opdrachtgevers, (semi)overheden, commerciële organisaties, startups en ideële doelen — lekker gevarieerd, maar toch ook heel specifiek als het om communicatie gaat.  

Wat bieden wij? 

Werken bij een creative agency behorende bij de top van Nederland met een ambitieus getalenteerd ontwerpteam in Rotterdam en Antwerpen. Een nuchtere bureau mentaliteit met korte lijnen en directe invloed. Meewerken aan zichtbaar design, ruimte voor inbreng en ruimte om te groeien. Uitbreiding van je netwerk, een lekkere lunch én goede borrels.

Geïnteresseerd? 

Ben je op zoek naar iets nieuws of juist datgene wat wij hier beschrijven? Als dat zo is dan zouden wij het hartstikke leuk vinden als je reageert. Schrijf ons waarom jij de geschikte kandidaat bent om bij ons als projectmanager aan de slag te gaan. Je kan reageren op de vacature tot vrijdag 27 november.