Vacatures

Ruimtelijk ontwerper met een grafisch oog

  • 01 Aug 2019 - 29 Aug 2019
  • Amsterdam
  • Amsterdam , Architect , Fulltime , Industrieel ontwerp , Interieurontwerp & -architectuur , Ruimtelijk Ontwerp , Vaste Baan
Claessens Erdmann is op zoek naar een ruimtelijk ontwerper met een grafisch oog. Lijkt het je leuk om bij Claessens Erdmann te werken? Stuur ons je cv en portfolio met je werk dat het beste bij ons kantoor en ons werk past, naar ester@c-e.design.

Claessens Erdmann is een strategisch ruimtelijk ontwerpbureau. Het samenbrengen van mensen, ruimte en ontwerp is de kern van ons vak. Daarvoor willen we alles weten over hoe mensen eten, reizen, werken, winkelen of ontspannen en hoe dit tot uiting komt in ruimte. Jij ook?

Jij

Jij bent een ruimtelijk ontwerper (architect, interieurarchitect of industrieel ontwerper) met een paar jaar (1-5) ervaring binnen een commerciële omgeving.

Je bent in staat concepten te verrijken met je eigen ideeën en visies en bent bereid om in alle fasen van een ontwerptraject met een sterk gevoel door detaillering het nodige werk te doen.

Daarnaast heb je sterke affiniteit met grafisch ontwerp, want in ons werk zijn ruimtelijk en grafisch ontwerp onlosmakelijk met elkaar verbonden.
Je bent gepassioneerd, proactief, zelfstandig en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied.

En last but not least, Sketchup and Adobe software (Photoshop, Illustrator, InDesign) kennen geen geheimen voor jou.

Wij

Wij zijn een groep creatieve mensen en werken voor diverse, veelal commerciële, nationale en internationale topklanten.
Vanuit ons kantoor in Amsterdam, met een prachtig uitzicht op het water, werken we aan projecten variërend van supermarkten tot musea.

Dus... zijn we een match?

Stuur ons je cv en portfolio met je werk dat het beste bij ons kantoor en ons werk past. Houd het kort, goede dingen hebben niet veel MB’s nodig. En vergeet niet je Sketchup skills te benoemen. Stuur het naar ester@c-e.design. Voor vragen kun je contact op nemen met sander@c-e.design.

Looking for an English version of this vacancy? Check: www.c-e.design.