Vacatures

Salesmedewerker met grafische skills

  • 12 Nov 2020 - 01 Dec 2020
  • Delft
  • Grafisch ontwerp
Laserbeest is op zoek naar een salesmedewerker met grafisch skills voor 24 tot 40 uur per week. Lijkt het je leuk om bij Laserbeest te werken? Stuur dan een reactie via deze link.

Laserbeest is een creatieve studio voor lasersnijden en graveren. Laserbeest levert complete producties waarbij ontwerpen worden omgezet in een product met behulp van lasersnijden en graveren. Ontwerpkracht, heldere communicatie en aandacht voor detail kenmerken onze producties. Daarnaast functioneert Laserbeest ook als fabriek voor het produceren van aangeleverde tekeningen.

Vanwege toegenomen drukte zoeken wij versterking in ons team, voor de junior-functie: salesmedewerker met grafische skills.

Wij zoeken iemand die offerteaanvragen kan verwerken en klanten kan helpen. Het opstellen van een offerte hangt samen met de ontwerptekeningen die de klant aanlevert, of die jij zelf tekent, en daarom ben je in de praktijk veel met Illustrator bezig. Je hebt contact met klanten per mail, telefonisch en ook in persoon. Je begeleidt projecten van begin tot eind en zorgt ervoor dat de klant het mooiste en beste resultaat ontvangt.

De ene keer is dat eenvoudig om te doen, de andere keer vergt het de nodige aandacht om een project goed af te ronden en worden jouw design skills ingezet. Jouw creatieve achtergrond is hierbij onmisbaar. Ook leer je omgaan met onze machines zodat je de mogelijkheden leert kennen en zelf projecten kunt vervaardigen. Indien nodig wordt je af en toe ingezet in de werkplaats. Soms help je binnenkomende klanten door hun project direct te produceren.

Jouw profiel

  • grafische of creatieve opleiding

  • vaardig met Illustrator en CAD

  • ruimtelijk inzicht

  • tijdsdruk & multitasking geen probleem

  • je houdt van aanpakken

  • teamspeler met aandacht voor leuk klantcontact

Wij bieden een werkplek in ons leuke kantoor. Je hebt overleg met zeven gedreven collega’s. Mogelijkheden tot het gebruikmaken van de lasersnijmachines. Heerlijke koffie van versgemalen bonen, een rijke lunch en de kans om mee te bouwen aan Laserbeest.

Geïnteresseerd?

Heb jij interesse of wil je meer informatie? Je kunt tot 1 december 2020 reageren.

Laat jouw reactie achter via www.laserbeest.nl/contact/vacatures.

Je kunt ons ook bereiken via 015-222 5000 (vraag naar Pieter) of info@laserbeest.nl.