Vacatures

Salesmedewerker met grafische skills

  • 22 Sep 2021 - 24 Oct 2021
  • Delft
  • Grafisch ontwerp , Vaste Baan
Laserbeest zoekt een Salesmedewerker met grafische skills (voor 32 tot 40 uur per week). Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan bij Laserbeest? Laat vóór 24 oktober jouw reactie achter via www.laserbeest.nl/contact/vacatures

Laserbeest is een creatieve studio voor lasersnijden en graveren. Laserbeest levert complete producties waarbij ontwerpen worden omgezet in een product met behulp van lasersnijden en graveren. Ontwerpkracht, heldere communicatie en aandacht voor detail kenmerken onze producties. Daarnaast functioneert Laserbeest ook als fabriek voor het produceren van aangeleverde tekeningen.

Wij zoeken iemand die offerteaanvragen kan verwerken en klanten kan helpen. Het opstellen van een offerte hangt samen met de ontwerptekeningen die de klant aanlevert, of die jij zelf tekent, en daarom ben je in de praktijk veel met Illustrator bezig. Je hebt contact met klanten per mail, telefonisch en ook in persoon. Je begeleidt projecten van begin tot eind en zorgt ervoor dat de klant het mooiste en beste resultaat ontvangt. 


De ene keer is dat eenvoudig om te doen, de andere keer vergt het de nodige aandacht om een project goed af te ronden en worden jouw design skills ingezet. Jouw creatieve achtergrond is hierbij onmisbaar. In de eerste maand leer je omgaan met onze machines zodat je de mogelijkheden leert kennen en zelf projecten kunt vervaardigen. Je zult dan worden ingezet in de werkplaats. Soms help je binnenkomende klanten door hun project direct te produceren.

Jouw profiel

  • grafische of creatieve opleiding

  • vaardig met Illustrator en CAD

  • ruimtelijk inzicht

  • tijdsdruk & multitasking geen probleem

  • je houdt van aanpakken

  • teamspeler met aandacht voor leuk klantcontact

Wij bieden een werkplek in ons leuke kantoor. Je hebt overleg met negen gedreven collega’s. Mogelijkheden tot het gebruikmaken van de lasersnijmachines. Heerlijke koffie van versgemalen bonen, een rijke lunch en de kans om mee te bouwen aan Laserbeest.

Heb jij interesse of wil je meer informatie?

Je kunt tot 24 oktober 2021 reageren.
Laat jouw reactie achter via www.laserbeest.nl/contact/vacatures

Je kunt ons ook bereiken via 015-222 5000 (vraag naar Pieter of Jonathan) of info@laserbeest.nl.