Vacatures

Senior experience designer

 • 08 Feb 2021 - 08 Mar 2021
 • Amsterdam
 • Amsterdam , Experience design , Fulltime , Vaste Baan
Word jij senior experience designer bij Sandenburg/DST? Mail je CV met een korte motivatie naar Marjolein Hermans op vacature@sandenburg.com

Kansen én ruimte bij Sandenburg en  DST. Want ondanks COVID blijven we nieuwe opdrachten binnenhalen. Omdat de markt ons herkent als hét strategisch ontwerpbureau. Waar waarde gecreëerd wordt in de vorm van meer traffic, langere verblijfsduur, hogere bestedingen, betere waardering. Ons motto: Creating value for brands, making memories for customers.

Het afgelopen jaar realiseerden we onder meer een radicaal nieuwe winkelformule voor Dekamarkt, het gloednieuwe Unilever R&D centrum Hive in Wageningen en de Gouda Cheese Experience. What’s next dit jaar: Floriade 2022, een gloednieuw conferentiecentrum, een kenniscentrum, de doorontwikkeling van een openluchtmuseum, het winkelcentrum van de toekomst. We hebben het druk.

What about you?

Ben jij toe aan een change of scene? Wil je minder in creatieve silo’s werken en meer van A tot Z grip op je projecten? Wil je direct aan tafel met opdrachtgevers? Werk je open en transparant? Vind je dat experience het verschil gaat maken in de fysieke wereld en verbind jij de fysieke en digitale wereld met elkaar? Kom de energie proeven aan De Ruijterkade in Amsterdam, wij moeten praten.

Ruimte bij Sandenburg/DST

Als senior hoeven we je niet uitgebreid te informeren over de inhoud van de functie. Met jouw ervaring kun je vanaf het begin van elk project een strategische rol spelen. Je bepaalt strategie en visie en ontwikkelt op basis daarvan sterke ideeën. Je bewaakt dat die ideeën ook realiseerbaar zijn. Je bouwt een comfortabele en plezierige werkrelatie op met je klanten, zodat ze je bij het volgende project wéér bellen. Je werkt uiteraard in teamverband samen met zo’n 20 collega’s die sterk zijn in strategie, spatial design, experience design, interaction design, brand identity design, content-ontwikkeling. Daarbij moet je je een ding goed realiseren: we hebben het druk. Je moet wel mee-creëren, de vaart erin houden en kunnen multitasken. 

Dit vragen we

 • HBO /WO interaction design, ruimtelijk ontwerp, interieurarchitectuur of Kunstacademie;

 • Stevige ervaring (minimaal 7- 10 jaar) in bijvoorbeeld brand experience, attracties, retail, food, mixed use spaces en een overtuigend portfolio dat past bij die ervaring;

 • Bedreven met Sketchup, Vectorworks en Adobe CC;

 • Zeer overtuigende presentatievaardigheden.

Dit bieden we

 • Een inspirerende werkplek in hartje Amsterdam, op 8 minuten lopen van Amsterdam Centraal. NS Businesscard plus een geestverruimend uitzicht op het IJ;

 • Een stel toffe collega’s met verstand van zaken;

 • Als je op kantoor werkt: een lekkere en gezonde lunch;

 • Trips in binnen- en buitenland om met z’n allen (of zelf) inspiratie op te doen en plannen te maken;

 • Inschaling op basis van de BNO-richtlijnen.

Reageren

Mail je CV met een korte motivatie naar Marjolein Hermans op vacature@sandenburg.com. Of bel als je meer wilt weten met Marjolein Hermans of Rogier Sterk op 020-219 49 49.