Vacatures

Senior Projectmanager voor Zinnige Zaken

  • 07 Aug 2019 - 01 Oct 2019
  • Amsterdam
  • Amsterdam , Fulltime , Projectmanagement , Vaste Baan
GRRR is op zoek naar een Senior Projectmanager. Lijkt het je leuk om bij GRRR te werken? Stuur een persoonlijke, niet te lange motivatie naar rolf@grrr.nl en geef een idee van jou als collega.

Een bureau voor zinnige zaken


Volgens ons kan de wereld schoner, eerlijker en inclusiever. Daarom combineren we de kracht van strategie, design en tech met zinnige zaken. Zo ruimen we plastic op in plaats van troep te verkopen. Maken we theater net zo hot als Beyoncé. En wordt een website of app opeens een taalbuddy of emancipatieplatform. We doen dat door samen onze tanden te zetten in conventies. Zo komen we tot eigenzinnig design dat aantoonbaar werkt. Prijswinnend? Zeker. Maar belangrijker vinden wij de impact die we maken met ons werk.


Het team


Ons internationale team bestaat uit ca. 25 mensen met verschillende interesses en achtergronden. Drie founders sturen teams aan met een inhoudelijke focus. Een Director of Operations stuurt jou en je mede projectmanagers aan. Verantwoordelijkheden zijn aansturing project teams, account management & aansturen externe dienstverleners.


Jouw werkdag bij GRRR


In de ochtend neem je de voortgang van een aantal projecten door met je projectteams. Kun je aan de korte én lange termijn verwachtingen van je klanten voldoen?


Stakeholder management is belangrijk. Je zit niet met één klant, maar een netwerk van klanten voor een lopend project.
Je spreekt je lopende klanten telefonisch. Ontvangt en verwerkt hun feedback en verwachtingen. Je checkt gelijk of er eventueel nog meer werk in de pijplijn zit.


Met een strateeg en een designer spar je over de haalbaarheid van een nieuw op te starten project en account.
In de middag ontvang je een nieuwe klant op kantoor voor een strategiesessie.
Aan het eind van de dag bereid je de wekelijkse forecast meeting met het hele projectteam voor.


Wat is hier leuk aan?


1. We hebben een te gekke cultuur met mensen die gepassioneerd bezig zijn met het maken van een positieve impact. Die mensen zijn soms je collega’s, soms je klanten.
2. Jouw ervaring in de bureauwereld helpt ons groeien naar meer internationale klanten.
3. Je bouwt mee aan een cultuur die creatief is, waar mensen van elkaar kunnen leren, kunnen groeien en waar fouten worden besproken.
4. Jouw ervaring en talent legt de basis voor te gek creatief werk, dat soms prijzen wint.
5. We bieden een lekkere warme lunch. Hebben één van de mooiste kantoren in het centrum van Amsterdam (met tuin). Tickets voor culturele evenementen en vuige raves in onze kelder.


Wat zoeken we in jou?


●    Werkervaring in de bureauwereld.
●    Je bent extreem georganiseerd, ziet ook commerciële kansen en grijpt die       ook. Bij ons ben je projectmanager en accountmanager in één.
●    Je bent beschikbaar voor 4 à 5 dagen per week.
●    Het is van handig als je Nederlands beheerst.
●    Je zoekt naar zingeving in je werk en vindt het belangrijk om een verhaal       te vertellen.


De procedure


Schrijf een persoonlijke, niet te lange motivatie en geef een idee van jou als collega. Er is geen prijs voor de eerste reactie, je kunt reageren tot 1 oktober 2019. Iedere vacature is een kans voor ons om het team diverser te maken. We moedigen kandidaten met alle achtergronden en identiteiten aan om te solliciteren. Voor vragen kun je terecht bij Rolf Coppens (Creative Director). Recruiters hoeven niet te reageren.

Odoo CMS - een grote afbeelding
Odoo CMS - een grote afbeelding