Vacatures

Software developer

  • 04 Jan 2019 - 31 Jan 2019
  • Amsterdam
  • Amsterdam , Digital design , Fulltime , Vaste Baan
Lijkt het je leuk om bij Studio Louter te werken? Stuur dan voor 31 januari een beknopte motivatie, portfolio en cv naar pepijn@studiolouter.nl.

Studio Louter is een creatief bureau voor het conceptualiseren, ontwerpen en realiseren van zinvolle, onvergetelijke bezoekerservaringen. Met onze Emotion Design-methode verrijken we de bezoekerswereld. Omdat wat je voelt, je nooit zult vergeten. Ons team van specialisten biedt advies, concept, inhoud, ontwerp, AV, media en onderzoek. Al meer dan 20 jaar creëren we innovatieve, bekroonde projecten voor musea, erfgoed en bezoekerscentra over de hele wereld.

Functieomschrijving

Als Software Developer werk je in een multidisciplinair team. In dit team maak je interactieve installaties die je op locatie in binnen- en buitenland oplevert. Dit doe je samen met een content producer, een (UX) designer en soms met animatoren en filmmakers.

In het team ben jij – samen met een senior developer - verantwoordelijk voor de ontwikkeling van software. Dat betekent dat je als full stack developer aan het werk gaat voor uiteenlopende hardware. Behoorlijk breed dus.
We verwachten dan ook dat je zelfstandig en enthousiast bent en snel veel nieuwe dingen wil leren.

Functie-eisen

  • Aantoonbare ervaring in enkele van de volgende talen/technieken: Javascript, HTML, CSS, C# en Unity;

  • Ervaring met NodeJS is een plus, want daar werken we veel mee;

  • Je kunt een of meer afgeronde (school)projecten laten zien.

Arbeidsvoorwaarden

We zoeken iemand voor 32-40 uur in de week. De werkzaamheden gaan in per direct. Het salaris is mede afhankelijk van relevante werkervaring en conform de BNO-arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd?

Ben jij de Software Developer die we zoeken? Stuur dan voor 31 januari je CV, motivatiebrief en contactgegevens van tenminste één referent naar pepijn@studiolouter.nl.

Je krijgt natuurlijk een reactie van ons zodra we je sollicitatie ontvangen hebben. Voor meer informatie over de functie kun je bellen of mailen met Arthur Wammes (020) 670 20 44 of arthur@studiolouter.nl.

Benieuwd naar projecten waar we aan gewerkt hebben of wie onze opdrachtgevers zijn? Kijk dan op www.studiolouter.nl.