Vacatures

Stagiair(e)

  • 23 Nov 2018 - 21 Dec 2018
  • Geldrop
  • Expositie- & tentoonstellingsontwerp , Geldrop , Product design , Productontwerp , Stage
Van Eijk & Van der Lubbe zoekt een stagiair(e). Lijkt het je leuk om bij Van Eijk & Van der Lubbe te werken? Stuur dan voor 21 december een beknopte motivatie, portfolio en cv naar info@vevdl.com.

Studio Van Eijk & Van der Lubbe is een studio gevestigd in Geldrop. Vanaf januari 2019 hebben we een stageplaats beschikbaar voor een periode van 3 maanden.


Een stage bij onze studio houdt in dat je 4 dagen in de week aanwezig moet zijn. Soms 5 dagen als dat nodig is voor een project. Je werkt aan verschillende projecten, zowel research als ontwerpen als het daadwerkelijke uitvoeren. De projecten zijn zeer divers, van productontwerp en tentoonstellingsinrichting tot totaalconcept.


Gezien de projecten die in die periode lopen zal er nadruk liggen op de grafische onderdelen binnen die projecten, dus kandidaten met ambities op dat vlak nodigen wij met nadruk uit te reageren. Wij bieden de toekomstige stagiair een leuke en leerzame werkplek in een enthousiast en ambitieus team.


Een stagiair krijgt bij ons veel vrijheid en is een deel van het team. Dit betekent dat zelfredzaamheid, creativiteit en een gevoel van eigen verantwoordelijkheid van belang zijn.