Vacatures

Stagiair(e)

  • 21 Dec 2018 - 18 Jan 2019
  • Amersfoort
  • Fulltime , Productontwerp , Stage
Scope zoekt een stagiair(e). Lijkt het je leuk om bij Scope te werken? Stuur dan voor 18 januari een korte motivatie en cv naar jorien@scopedesign.nl.

Wij zijn Scope design. Het ontwerpbureau, gevestigd in Amersfoort, dat zich focust op prijswinnend design gecombineerd met technisch vernuft.

De werkzaamheden van een stagiair(e) zijn bijzonder uiteenlopend in onze studio. Van brainstormen in workshops, modellen maken van schuim, het 3D-printen van proto’s, schetsen maken tot modelleren in Solidworks en het maken van presentaties. Jij wordt de Scoper die het team ondersteunt tijdens projecten met grote en kleine klussen!

Het team van Scope bestaat uit 10 ontwerpers met brede ervaring in design, engineering en projectmanagement! Je kan rekeningen op het support en begeleiding van het hele team maar voor het gemak krijg je 1 aanspreekpunt.

Odoo CMS - een grote afbeelding

Geïnteresseerd?

Ben jij geïnteresseerd? Laat je beste projecten zien in je portfolio en breng hierbij ook het proces in beeld. Stuur dit samen met je motivatie en CV in een mail naar pim@scopedesign.nl en aan jorien@scopedesign.nl.

Check ook onze website: www.scopedesign.nl.