Vacatures

Stagiair(e)

  • 13 Feb 2019 - 13 Mar 2019
  • Amsterdam
  • Amsterdam , Expositie- & tentoonstellingsontwerp , Fulltime , Ontwerp voor de openbare ruimte , Ruimtelijk Ontwerp , Stage
Aam Solleveld is op zoek naar een stagiair(e). Lijkt het je leuk om bij Aam Solleveld te werken? Stuur dan jouw motivatie, portfolio en cv naar Aam Solleveld, aamsolleveld@gmail.com.

Voor een aantal kunstprojecten in de openbare ruimte zoekt kunstenaar / ontwerper Aam Solleveld een stagair(e) m/v per begin maart.

Als kunstenaar / ontwerper voer ik naast tentoonstellingen in musea en kunstruimtes sinds 2005 geregeld projecten in de openbare ruimte uit. Elke opdracht vraagt om een andere materiaal oplossing. Dit zijn oa: staal, beton, CNC freeswerk in natuursteen, freeswerk in stucwerk, verf en lichtwerk.

Odoo CMS - een grote afbeelding

Tijdens je stage werk je aan het uitvoeren van éen of meerdere grote kunstopdrachten in de openbare ruimte. Je zult betrokken worden bij alle onderdelen van het proces. 

Bij het maken van een kunstwerk of ontwerp voor de openbare ruimte komt het volgende aan bod: research, ontwerpen, offertes aanvragen, presenteren plan, het begeleiden van de uitvoering en de oplevering.

Je bent per begin maart voor een paar dagen per week beschikbaar, in ieder geval tot mei en bij voorkeur wat langer. In overleg kunnen we bepalen welke dagen dat zijn. Na de eerste maand is er een stage vergoeding van 250 euro per maand.

Je hebt een voorliefde voor:

  • Minimal design, ruimtes, architectuur en grafische vormgeving/ tekenen;

  • Je beheerst Illustrator, Photoshop en Sketchup goed of voldoende;

  • Je hebt minimaal 3 jaar aan een kunstacademie of architectuur instituut gestudeerd en spreekt Nederlands en/of  Engels.

Odoo CMS - een grote afbeelding

Geïnteresseerd?

Ik werk solo en per project in samenwerkingen met anderen. De studio is op het WG plein in Amsterdam.

Stuur jouw motivatie, portfolio en cv naar Aam Solleveld, aamsolleveld@gmail.com.