Vacatures

Stagiair(e)

  • 04 Nov 2019 - 02 Dec 2019
  • Eindhoven
  • Communicatie , Grafisch ontwerp , Illustratie , Stage
Studio van Laar is op zoek naar een stagiair(e). Lijkt het je leuk om bij Studio van Laar aan de slag te gaan? Stuur dan een motivatie, cv en voorbeelden van je werk naar info@studiovanlaar.com.

Stagiaire gezocht! Wij hebben een stageplek vanaf januari 2019 (voor 3 maanden). Studio van Laar is een motion-graphic ontwerpbureau uit Eindhoven. Naast grafisch ontwerp, illustratie en het ontwikkelen van identities, zijn wij gespecialiseerd in het maken van infographic/uitleg-animaties. We houden ervan om een sterk beeld neer te zetten dat de boodschap goed overbrengt én bijdraagt aan de identiteit van de opdrachtgever.

Komende periode maken we stop-motion/after effects uitleg-animaties voor Fontys, illustraties en plattegronden voor de Kwiek Beweegroutes, Grafisch ontwerp en illustraties voor Fontys Hogeschool Communicatie en meer motion graphic animaties. En …daar ga jij ons bij meehelpen. (Bekijk instagram @studiovanlaar voor recent werk).

Geïnteresseerd?

Kom je van een van de kunstacademies of vakopleidingen (KW1, St. Lucas) en studeer je grafisch ontwerp / motion graphics / animatie / illustratie? Beheers je Illustrator, After Effects , Photoshop, Indesign? Stuur dan een motivatie, cv en voorbeelden van je werk naar info@studiovanlaar.com

(Students from abroad are also welcome!).