Vacatures

Stagiair(e)

  • 07 Jul 2020 - 04 Aug 2020
  • Zoetermeer
  • Fulltime , Productontwerp , Projectmanagement , Stage
Voor het nieuwe schooljaar hebben we ruimte voor een stagiair(e) die ons team voor minimaal 4 á 6 maanden wil komen versterken. We hebben op dit moment veel leuke projecten lopen waar jij zeker weten blij van wordt en veel kan leren.  Is de 3D printer je vriend(in) en heb je affiniteit met elektronica? Reageer dan snel op deze leuke stageplaats.

Wie zijn wij

Wij zijn R2Pro, ontwikkelaars van technische en gebruiksvriendelijke B2B-producten. We maken onze producten met het doel dat ze terechtkomen waar ze horen, bij de gebruiker. We zijn actief in diverse branches, waarbij medisch bij ons de grootste is.


Odoo CMS - een grote afbeelding

Wat ga je doen:

Je gaat werken als volwaardig lid van het team mee en krijgt een eigen projectdeel.

Dit is een onderdeel van een groter geheel waarbij we alle fases met bijbehorende aspecten van product ontwikkeling zullen aansnijden.

Dus van idee tot en met produceerbaarheid.

Note:

Met het oog op de huidige projecten is het een pré als je affiniteit met elektronica hebt.

 
 

Waarom is dat zo belangrijk:

Je zal in deze stageperiode namelijk nauw samenwerken met het team en in het bijzonder met de eigenaar en tevens directeur van R2PRO. Hij is elektronicus van origine en heeft inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in productontwikkeling. 

Voor dit interessante project kunnen we jouw kennis en kunde goed gebruiken.

Bonuspunten?

We zien graag terug wat jij LEUK vindt om te doen en te maken. Dus waar jij blij/relaxed/energiek/creatief van wordt in je vrije tijd. Naast de opdrachten die je voor school doet, vinden we dit mogelijk net zo, of misschien wel belangrijker.  

Meer informatie over wie we zijn en wat we doen: www.R2Pro.nl.


Odoo CMS - een grote afbeelding

Enthousiast?

Wil je een stage bij ons lopen? Stuur dan je portfolio en kort CV op naar Leonie Schaafsma en wij kijken of we de stage passend kunnen maken bij jouw interesses.