Vacatures

Stagiair(e)

  • 13 Apr 2021 - 14 May 2021
  • Amsterdam
  • Amsterdam , Food design , Interieurontwerp & -architectuur , Ontwerp voor de openbare ruimte , Retaildesign , Ruimtelijk Ontwerp , Stage
Sandenburg biedt een stageplaats voor ruimtelijk ontwerp talent. Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan bij Sandenburg? Stuur dan een bericht met je portfolio naar vacature@sandenburg.com o.v.v. sollicitatie stagiair(e) ruimtelijk ontwerp.

Sandenburg concept creation ontwikkelt, ontwerpt en realiseert vernieuwende klant belevenis concepten voor foodservice, retail en public spaces. Wij werken van wereldverbeteraars als Tony’s Chocolonely, concertpodia als het Muziekgebouw Eindhoven tot wereldmerken als Unilever, VodafoneZiggo en Albert Heijn en staan daarmee aan de kiem van mening succes.


Vanuit een prachtlocatie met uitzicht op het IJ in hartje Amsterdam helpen wij opdrachtgevers bij het ontwikkelen van nieuwe concepten of het herijken van bestaande formules. We transformeren fysieke winkels met tastbare producten naar retailomgevingen die inspelen op de veranderende consumentenbehoefte. Ook transformeren we foodconcepten naar totaaloplossingen voor prettige verblijfsruimten met een vernieuwend productaanbod en verrassende aanvullende functies. De bezoeker staat bij ons altijd centraal!


Wij zoeken een stagiair(e) ruimtelijk ontwerp

Samen met ontwerpers, concept strategen en ervaren projectmanagers, leer jij een conceptueel vraagstuk te vertalen in een ruimtelijke omgeving die de verwachting van de opdrachtgever en zijn klanten overtreft. Vanuit look & feel en functionaliteit.

Ons talent:

  • volgt een opleiding HBO of WO ruimtelijk ontwerp / interieur architectuur;

  • heeft affiniteit met food & retail;

  • is conceptueel sterk en proactief;

  • werkt met Vectorworks 3D of is bereid dit te leren.


Jouw werkzaamheden:

  • Vertalen van een strategisch plan in een ruimtelijk concept;

  • Ontwerpen (3D) van het totale in- en/of exterieur inclusief moodboards, lay-outs, vormentaal en materialisering.


Geïnteresseerd?

Wij bieden je een leerplek bij een dynamisch bedrijf met een jong team en inspirerende projecten met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Wil jij binnenkort meewerken aan mooie projecten, stuur dan een bericht met je portfolio naar vacature@sandenburg.com o.v.v. sollicitatie stagiair(e) ruimtelijk ontwerp.