Vacatures

Stagiair(e)

 • 23 May 2019 - 20 Jun 2019
 • Eindhoven
 • Fulltime , Productontwerp , Stage
Lijkt het je leuk om bij Sander Mulder te werken? Stuur dan vóór 20 juni je cv + motivatie naar info@sandermulder.com.

Als stagiaire zul je betrokken worden in bijna alle werkzaamheden die op dagelijkse basis plaatsvinden in onze design studio en het exacte recept daarvan varieert van dag tot dag. Dit wil zeggen dat je met ons mee zal werken aan brainstorm sessies, schetsen en visualisaties van nieuwe ontwerpen voor klanten en in-house projecten. Ook zal je werkzaam zijn aan het maken van prototypes in onze werkplaats, het onderzoeken van materialen en/of productietechnieken, het assembleren en verpakken van orders, klantenservice ten bate van onze ontwerpen, exposities organiseren of simpelweg de inkopen doen.

Naast alle werkzaamheden zoals hierboven beschreven, zul je een persoonlijke ontwerpopdracht krijgen die je tijdens je stage kunt ontwikkelen. Sommige stagiaires slagen erin dit project af te ronden tijdens de stage, andere niet, maar dat is niet onze belangrijkste doelstelling. Wij gebruiken dit project om je capaciteiten in kaart te brengen en om je iets over (onze) ontwerpmethodieken bij te brengen, waarmee we hopelijk je persoonlijke groei stimuleren.

De exacte taken die je zult krijgen tijdens je stage zijn een direct gevolg van onze prioriteiten tijdens de periode dat je stage loopt en je eigen capaciteiten. Als je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek kun je ons vragen welke taken je naar alle waarschijnlijkheid kunt verwachten tijdens je stage.

Tijdens je stage zullen we de lunch (en eventueel avondeten, indien nodig), plus alles nodig is (machine uren/materialen) voor je persoonlijke ontwerpopdracht vergoeden. Indien er voor de werkzaamheden speciale reiskosten benodigd zijn, zoals bijvoorbeeld tijdens een beurs/expositie in het buitenland dan worden deze uiteraard ook vergoed. De stage zelf is onbetaald.

Wij werken 'normale' kantooruren (maandag t/m vrijdag van 8.30 - 17.00) maar er zijn uitzonderingen op deze regel; vooral tijdens drukke periodes en projecten met strikte deadlines; dus een flexibele opstelling m.b.t. overwerken wordt zeer gewaardeerd.


Basis eisen

Je moet in staat zijn om:

 • Nederlands en/of Engels te spreken en te verstaan;

 • Te werken met computer programma's zoals Adobe Photoshop, Illustrator, Microsoft Office, Rhino of SolidWorks;

 • Te werken met de standaard (elektrische) gereedschappen voor hout- en metaalbewerking;

 • Een leergierige en open attitude te hebben;

 • Afwisselend te werken aan simpele karweitjes en verantwoordelijk designwerk.

Het werkt in je voordeel als je ook:

 • In het bezit bent van een geldig rijbewijs;

 • Kan lassen (Tig en/of Mig);

 • Kan werken met Adobe Indesign.

Hoe meld je je aan

Stuur je CV en (online) portfolio, begeleid door een beknopte motivatie naar info@sandermulder.com.

We proberen je aanvraag binnen een werkdag proberen te behandelen en te beantwoorden. In het geval we geïnteresseerd zijn geraakt in een mogelijke samenwerking, zullen we je uitnodigen voor een persoonlijk gesprek in onze studio om de mogelijkheden te bespreken.