Vacatures

Stagiair(e) Design Engineer

  • 06 Aug 2019 - 03 Sep 2019
  • Eindhoven
  • Brand & corporate design , Parttime , Stage
Heb je ervaring met videoproductie? Ben je goed in het vertellen van een verhaal met creatieve beelden? Heb je oog voor video compositie en camerahoeken? Stuur dan een bericht naar nine.klaassen@code-ps.com

Het project


In dit project duik je in je creativiteit om een videostijl en -template te creëren die past bij onze huisstijl en bedrijfsidentiteit. Met dit framework ga je een bedrijfsvideo maken. Je gaat aan de slag met de ideevormgeving, het schrijven van een script, het maken van een storyboard en algemeen projectmanagement. Daarnaast zouden we het fijn vinden als je ons kan ondersteunen met fotografie.


Vaardigheden


We willen je graag de vrijheid geven om het project dusdanig in te delen en vorm te geven op de manier waarop jou dat het beste lijkt, op basis van de kennis die je hebt opgedaan in je opleiding. We zoeken een stagiair die al ervaring heeft in het maken van (bedrijfs)videos, iemand die creatieve ideeën heeft en die zelfstandig aan de slag kan om de ideeën tot leven te laten komen. In het kort de gewenste vaardigheden:
-    Storytelling
-    Video-editing (We hebben licenties voor Premiere Pro en MAGIX Video           Pro-X. Het gebruik van andere software kan besproken worden.)
-    Fotografie
-    Engels schrijven en spreken
-    Gestructureerd in projectorganisatie en helder communiceren hieromtrent

Het bedrijf


Code Product Solutions is een internationaal opererend bedrijf dat engineering en consultancy services verleent. We hebben expertise opgebouwd in simulatie engineering, conceptueel ontwerp, materialen en productieprocessen. We werken met name binnen twee pilaren: Child Restraint Systems (kinderstoelen voor in de auto) en Lightweight Design. Onze klanten maken vaak onderdeel uit van de automobielindustrie.


We hebben vier kantoorlocaties: Eindhoven, Schinnen, Amsterdam en Chennai. De stagelocatie is met name Eindhoven. Ons kantoor is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.


Startmoment, duur van de stage & meer


De startdatum, het aantal uren en de duur van de stage kunnen vastgesteld worden in overleg. Deze stage kan parttime of full-time ingevuld worden. We hebben een voorkeur voor minimaal 3 dagen per week. De duur van de stage is ongeveer 5 maanden en kan van start gaan zodra je beschikbaar bent. We bieden een gepaste stagevergoeding aan, een gezellige en informele team omgeving, tafelvoetbalwedstrijden en hele goeie koffie.


Interesse in deze stage?


Stuur dan je portfolio, een persoonlijke omschrijving en je beschikbaarheid naar nine.klaassen@code-ps.com. Heb je vragen? Bel Nine Klaassen op 088 115 1942. We kijken ernaar uit om kennis met je maken!