Vacatures

Stagiair(e) evenementorganisatie

  • 11 Mar 2020 - 08 Apr 2020
  • Den Haag
  • Den Haag , Fulltime , Ruimtelijk Ontwerp , Stage
SPITZ congres & event is op zoek naar jou! Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan bij SPITZ? Stuur dan een email met CV naar anouk@spitz.nu.

SPITZ congres & event is een begrip voor iedereen die een congres, seminar of evenement wil organiseren op een wijze die anders is. Betrokken, creatief en verrassend zijn goede typeringen voor ons bureau.

Ons bureau is gevestigd aan de mooiste laan van Europa (vinden wij): het Lange Voorhout op nummer 1 in een prachtig voormalig bankgebouw, vol bankkluizen.

SPITZ heeft een uitgebreide en interessante kring van opdrachtgevers opgebouwd. Naast vrijwel alle ministeries in Den Haag, de gemeente Den Haag en verschillende provincies mogen we ook Bol.com, het World Trade Center, Koninklijke Bibliotheek, Prinsjesfestival, Festival Forensische Zorg en diverse internationale en culturele organisaties tot onze opdrachtgevers rekenen.

Wij zoeken

Een enthousiaste, slimme stagiair(e) die van aanpakken weet. 

Functieomschrijving

  • Van registratie tot het zelfstandig uitvoeren en begeleiden van een project, het hoort er allemaal bij; 

  • Je bent bereid om de registratie van congressen uit te voeren, badges te maken, draaiboeken voor te bereiden en je schroomt niet om je eigen ideeën aan te dragen;

  • Je neemt zelf initiatief en bent in staat om (kleinere) projecten zelfstandig te begeleiden; contacten met de drukker, de cateraar, de techniek, de logistiek en de artiesten; het komt allemaal aan bod. 

Duur stage

Wij zoeken iemand voor minimaal vijf maanden, op basis van minimaal vier dagen per week en bieden je uiteraard een passende vergoeding aan.

Gewenste profiel stagiair(e)

Wij zijn op zoek naar een sprankelende, representatieve persoonlijkheid, die durft, creatief is, initiatief neemt, contactueel sterk onderlegd is. Je komt veel op locaties, overal in het land, je ziet veel en krijgt veel kansen. We zoeken iemand die de kansen ook pakt!

Opleiding

We hebben eerder stagiaires gehad van: Hotelschool Den Haag, NHTV, Media en Entertainment, Leisure Management, Facility Management

Nieuwsgierig?

Je kunt je mail met CV sturen naar anouk@spitz.nu