Vacatures

Stagiair(e) grafisch / interactie ontwerp

  • 22 Nov 2018 - 20 Dec 2018
  • Utrecht
  • Grafisch ontwerp , Stage , Utrecht , UX- & interactiedesign
Osage zoekt een stagiair(e) grafisch / interactie ontwerp. Lijkt het je leuk om bij OSAGE te werken? Stuur dan voor 20 december een beknopte motivatie, portfolio en cv naar werkenbij@osage.nl.

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar gedreven en ambitieuze studenten die een leerzame en inspirerende stage willen lopen. Creatief, met gevoel voor vorm en een focus op heldere communicatie. We dagen je graag uit en laten je meewerken aan de meest uiteenlopende opdrachten – van logo tot web design. Daarnaast bieden we je een goede persoonlijke begeleiding, een fijne werkomgeving. Bij Osage geloven we dat het beste werk door samenwerking tot stand komt.

Over OSAGE

OSAGE adviseert en ontwikkelt voor grote en complexe organisaties. De opdrachten die we doen hebben veel impact, het raakt iedere Nederlander.

OSAGE ontwikkelt huisstijlen, applicaties, interfaces en apps. Ons motto is ‘Alles kan eenvoudiger’. Dat geldt ook voor de interactie tussen organisaties en hun klanten. Eenvoud zorgt voor effectieve communicatie. Dat doen we door de menselijke maat te kiezen. Multidisciplinaire teams verzorgen de uitvoering van zowel online als offline communicatie.

Functie-eisen

  • Je hebt ervaring met het Adobe CC pakket ;

  • Je bent op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen;

  • Je bent leergierig, ondernemend, communicatief.

Geïnteresseerd?

Bij Osage loop je minimaal 3 maanden stage, liefst 6 maanden.
Stuur je motivatie en link van je portfolio naar werkenbij@osage.nl.