Vacatures

Stagiair(e) grafisch ontwerp

  • 29 Apr 2019 - 27 May 2019
  • Amsterdam
    Burgemeester de Vlugtlaan 125
  • Grafisch ontwerp , Stage
Lijkt het je leuk om bij Public Cinema te werken? Stuur dan zo snel mogelijk (uiterlijk vrijdag 31 mei) een e-mail naar Peter Kasbergen via peter@public-cinema.com waarin je omschrijft waarom je graag stage bij ze wilt lopen.

Public Cinema is een groeiend creatief bedrijf met ruim 7 jaar en 700 projecten aan ervaring. Met een team van 20 mensen werken we aan zeer uiteenlopende projecten zoals campagnes, huisstijlen, infographics, websites, animatiefilms en e-learning.

We werken voornamelijk in opdracht van organisaties in de publieke sector zoals ministeries, universiteiten en zorginstellingen. We specialiseren ons in de vertaalslag tussen inhoud en vorm. Maatschappelijke betrokkenheid hebben we hoog in het vaandel staan.

Odoo CMS - een grote afbeelding

Wie zoeken we?

We zoeken een stagiair(e) die aan de slag gaat met o.a. websites, huisstijlen, infographics, e-learning, animaties en nog veel meer! We werken aan veel afwisselende en uitdagende projecten en in overleg is veel mogelijk.

We betrekken je in het hele productieproces van begin tot eind: van eerste concept en schetsen tot en met het eindproduct.

Wat beiden we?

Een fantastische stageplek in een superleuk team van 20 mensen;

Een informele en ontspannen werkomgeving, met afwisselende projecten, veel verantwoordelijkheid en goede begeleiding;

Een stoere werkplek in een creatief pand in Amsterdam-West (Burgemeester de Vlugtlaan 125);

Elke dag een heerlijke lunch, en op vrijdagmiddag een borrel;

Een stagevergoeding van 300 euro per maand.


Jouw profiel

  • Je hebt een zelfstandige werkhouding, bent flexibel, sociaal en hebt geen 9-tot-5 mentaliteit;

  • Je beheerst de programma’s Adobe Photoshop en Illustrator in de basis.

Geïnteresseerd?

Lijkt het jou leuk om bij ons stage te lopen? Stuur dan zo snel mogelijk (uiterlijk vrijdag 31 mei) een e-mail naar Peter Kasbergen via peter@public-cinema.com waarin je omschrijft waarom je graag stage bij ons wil lopen.

De stage start op 26 augustus / 2 september (in overleg te bepalen) voor een periode 3 tot 6 maanden (bij voorkeur 20 weken fulltime).

Heb je een vraag? Bel dan naar Peter Kasbergen op 020-7008231.