Vacatures

Stagiair(e) grafisch ontwerp

 • 08 Jul 2021 - 05 Aug 2021
 • Utrecht
 • Animatie , Brand & corporate design , Grafisch ontwerp , Stage , UX- & interactiedesign , Utrecht
Dutch Portfolio is op zoek naar een stagiair(e) grafisch ontwerp. Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan bij Dutch Portfolio? Stuur een pakkende motivatie en jouw portfolio naar work@dutchportfolio.com o.v.v. Stage Grafisch Ontwerp. 

Grafisch ontwerp stagiair(e)

Ben je er klaar voor om jouw kennis en creativiteit bij hét brand design bureau van Utrecht in te zetten? Dan zoeken wij jou! Bij Dutch Portfolio ga jij aan de slag als allround junior grafisch ontwerper.

Odoo CMS - een grote afbeelding

Wie ben jij?

Jij bent een leergierige grafisch ontwerp of visual design student en weet wat je wilt leren tijdens je stage. Je bent je ervan bewust dat een goed resultaat niet zomaar op tafel ligt. Jij wilt jezelf ontwikkelen en weet dat je hier uren voor moet maken.

Een stage is voor jou het perfecte moment om jouw studie in de praktijk te ervaren. Je onderzoekt, maakt, test, verbetert en let op details. Je staat open voor suggesties en leert van opbouwende feedback, waardoor je groeit als ontwerper.

Wat kan je verwachten?

Wij bieden een stage waar je jouw vaardigheden in kan zetten en verbeteren. Je krijgt opdrachten die bij jou passen en je vooral uitdagen. Bij ons ervaar je hoe het is om mee te draaien met een team. Met professionals in huis voor elke discipline (design, development, content), krijg je de feedback die nodig is om te groeien in je vaardigheden. Elke stagiair kan bij ons rekenen op een stagevergoeding.

Bij Dutch Portfolio krijg je de mogelijkheid om ook buiten onze studio inspiratie op te doen. We bezoeken samen regelmatig evenementen* zoals TEDxUtrecht, Dutch Design Week, the Kick Utrecht en BNO-avonden of pakken een kano door de Utrechtse grachten.

*als het C-technisch kan 

Over Dutch Portfolio

Dutch Portfolio is een strategisch brand design bureau. Wij zijn gespecialiseerd in visual branding en strategische communicatie. We creëren allround campagnes waarbij design en interactie elkaar versterken en naar een hoger level tillen. Dit doen we het liefst voor groeiondernemers en voor sociale en duurzame organisaties, zoals Ultimaker, Wereld Natuur Fonds, Ondernemersfonds Utrecht, Hogeschool van Amsterdam en vele andere bedrijven.

We zijn een informeel bureau. Dus zoeken we iemand die het leuk vindt om samen te werken in een gevarieerd team van creatieve professionals. We draaien graag een plaatje of spelen een fanatiek potje tafelvoetbal op onze Deutscher Meister. Bekijk ons ook op Insta en Behance!

Naast ons werk voor klanten, werken we ook aan eigen projecten en organiseren we events zoals de Creative Show-off. Jouw bijdrage is hierbij zeker welkom!

Odoo CMS - een grote afbeelding

Functie-eisen

 • een sterk visueel portfolio; 

 • je wilt jezelf ontwikkelen;

 • je wilt doen!

 • je volgt een relevante HBO opleiding (bijv. HKU, WdKA, St. Joost, KABK);

 • je moet minimaal een stage van 3 maanden volgen;

 • beheersing van de juiste programma’s (Adobe Creative Suite: Indesign, Illustrator, Photoshop, After Effects, XD & Premiere Pro);

 • het liefst heb je al stage ervaring.

Solliciteren?

Ben jij de stagiair(e) die we zoeken? Stuur een pakkende motivatie en jouw portfolio naar work@dutchportfolio.com o.v.v. Stage Grafisch Ontwerp. 

In de motivatie willen we o.a. lezen:

 • wat jouw toegevoegde waarde voor Dutch Portfolio is;

 • waar je goed in bent;

 • welke vaardigheden je verder wilt ontwikkelen;

 • waarom je bij Dutch Portfolio stage wilt lopen.

Odoo CMS - een grote afbeelding

Heb je vragen?

Bel of mail ons! Je kan Maria Ignatovich bereiken via 030 – 737 11 22 of mailen naar work@dutchportfolio.com.

Note in English
Dutch Portfolio is open to applications of foreign designers. Our condition is that you can talk and write fluently in Dutch.