Vacatures

Stagiair(e) grafisch ontwerp

  • 15 Sep 2021 - 15 Oct 2021
  • Maarn
  • Grafisch ontwerp , Stage
Vandenberg is op zoek naar een grafisch ontwerper (voor offline- en online merkontwikkeling & campagnes). Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan bij Vandenberg? Stuur dan je sollicitatie inclusief CV en portfolio naar Esther Jansen, ejansen@vandenbergnl.com en vermeld hierbij de periode waarvoor je de aanvraag doet.

Vandenberg

Vandenberg heeft zich sinds 1928 ontwikkeld tot een bureau voor concept, design en uitvoering voor relaties die kwaliteit en eerlijkheid weten te waarderen. Vandenberg is een team van creatieven en professionals die beoogde resultaten weten te behalen dankzij sterke concepten en uitmuntende uitvoering.

Naast dat Vandenberg van oorsprong sterk is in offline communicatie wordt met haar label dirk digital online concepten en platformen gerealiseerd. Sinds 2019 is ‘zusje’ Mountaineers Productions verantwoordelijk voor videoproducties en motion design.

Dit ben jij

Met jouw opleiding en drive ben je een sparringpartner voor studiocollega’s, projectmanagers en relaties. Je bent in staat om een merk te bouwen, door te ontwikkelen en te onderhouden. Je bent sterk in offline en online/interactief design en strategie.

Dankzij jouw analytisch vermogen ontwikkel je met het team marketing- en merkconcepten die nodig zijn om de doelstelling(en) van de opdrachtgever te behalen. Je zoekt naar de beste creatieve oplossing en adviseert hierin samen met een collega de klant. Tijdens het proces ben je in staat om vooruit te denken waardoor efficiënt toe wordt gewerkt naar verbluffende eindresultaten.

Je bent communicatief sterk, zowel intern als extern. Je weet feedback te waarderen en kan deze ook goed uiten binnen het team om gezamenlijk door te kunnen ontwikkelen. Je volgt een grafische/interactive opleiding op HBO-niveau (bij voorkeur kunstacademie). Uiteraard zijn je Adobe-skills op orde.

Om ons te overtuigen stuur je ons een portfolio aan grafisch en/of interactief design. Daarin zien we naast jouw kwaliteit als ontwerper ook graag jouw werkwijze terug d.w.z. je bent accuraat en netjes.

Functie eisen

  • 40 uur;

  • Een opleiding grafisch ontwerp en/of interaction design (HBO);

  • Je beheerst Adobe CC;

  • Je spreekt en schrijft moeiteloos Nederlands, Engels is een pré.

Dit mag je verwachten

Dankzij een team van professionals met ambitie voor groei in kennis en persoonlijke skills is Vandenberg continu in ontwikkeling. Door onze aanpak ben je gedurende het hele creatieve proces betrokken. Vandenberg biedt jou een plezierige werkomgeving, fijne collega’s, een stagevergoeding en persoonlijke groei.

Interesse?

Stuur dan je sollicitatie inclusief CV en portfolio naar Esther Jansen, ejansen@vandenbergnl.com en vermeld hierbij de periode waarvoor je de aanvraag doet.