Vacatures

Stagiair(e) grafisch ontwerp & communicatie

  • 09 May 2019 - 06 Jun 2019
  • Amsterdam
    Sint Pieterspoortsteeg 23b
  • Fulltime , Stage
Lopezlab Amsterdam zoekt per 1 september een stagiair(e) grafisch ontwerp/communicatie. Lijkt het jou leuk om bij Lopezlab te werken? Stuur dan jouw motivatie, portfolio en CV naar stage@lopezlab.com.

Goed ontwerp, ontwerp dat mij verrast, waaruit inhoud en visie spreekt, en dat ook een gevoelige snaar raakt. Communicatie die me raakt, die me nieuwsgierig en betrokken maakt. Hoe moeilijker de opdracht, des te beter, hoe onverwachter het medium, hoe leuker.

Campagnes, merken, packaging, interieur, lichtontwerp, events, boeken, fotografie, websites, animaties, bumpers. Projecten voor derden en voor mijzelf. Voor culturele en maatschappelijke klanten, voor het bedrijfsleven.

Je maakt dit allemaal in Lopezlab, het visuele communicatiebureau van Mariola López Mariño. Je werkt soms zelfstandig, soms met een team; vaak zoekend naar nieuwe, experimentele vormen en oplossingen.

Odoo CMS - een grote afbeelding

Op zoek naar mede-gepasioneerden

Ik zoek een stagiair die veel wil. Je bent ondernemend, nieuwsgierig, technisch goed, je hebt gevoel voor humor en een brede interesse. Je hebt oog voor mode en trends, en je bent milieubewust. Kennis van het Adobe pakket is vanzelfsprekend, omgang met (eenvoudige) montageprogramma’s voor kleine films wordt gewaardeerd.

Samenwerken, samen ervaren

Als stagiair zullen we je vragen bespreken, ik zal ook je dagelijks werk coördineren. Je ontvangt een redelijke vergoeding, constante feedback en je verwerft inhoudelijk inzicht over hoe en wat goed design inhoudt.

Je werkt aan eigen kleine projecten en werkt mee aan grote projecten, vanaf het ontwikkelen van een concept, tot het ontwerp, productie en bespreking met klanten, partners en leveranciers. Je hebt contact met en leert van iedereen in onze gezamenlijke studio met 7 creatieven die actief zijn in verschillende disciplines.

Ik zoek een stagiaire voor 4 á 5 dagen per week, voor een periode van 5 maanden.


Je portfolio

stuur een prikkelende portfolio en een goede motivatiebrief naar stage@lopezlab.com.  

Succes en misschien tot snel!

Instagram: lopezlab.design
Facebook: lopezlab amsterdam
Web: lopezlab.com