Vacatures

Stagiair(e) grafisch ontwerp / multimedia

  • 06 Feb 2020 - 05 Mar 2020
  • Amsterdam
  • Amsterdam , Fulltime , Grafisch ontwerp , Stage
Lopezlab Amsterdam zoekt per 15 maart een stagiair(e) grafisch ontwerp / multimedia. Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan bij Lopezlab? stuur een prikkelende portfolio en een motivatiebrief naar hello@lopezlab.com.

Over Lopezlab

Lopezlab is een klein design bureau in hartje Amsterdam gespecialiseerd in corporate narrative. We geloven in de verbindende kracht van verhalen en maken daar actief gebruik van. We geloven ook in de cruciale rol van ontwerpers in het communiceren van belangrijke verhalen in de maatschappij.

We hebben een brede portfolio aan nationale en internationale klanten, voor wie we kwaliteit, duurzaamheid en bijzondere communicatie ontwikkelen. 

We staan bekend om de atypische, en toch pakkende oplossingen voor communicatievraagstukken, en daarvoor zijn we vaak bekroond en erkend.

De stage

Bij je stage bij Lopezlab ervaar je van dichtbij hoe verhalend ontwerp van hoog niveau wordt ontwikkeld. Je helpt mee met het bedenken en maken van boeken, films, beelden en campagnes en bent deelgenoot bij het ontwikkelen van sterke en duurzame concepten en projecten. Je maakt kennis met betrokken klanten en gepassioneerde professionals: fotografen, tekstschrijvers, illustratoren, interieurontwerpers, programmeurs, animatoren, afhankelijk van het project. 

De komende maanden gaan we werken aan bijzondere boeken waarin duurzaamheid, milieu en ontwerp centraal staan. Bijzonder van inhoud en in de uitvoering. Druktechnieken, uitzonderlijke materialen en technieken komen er aan te pas.

Functieomschrijving

Als stagiair werk je samen met Mariola López. Je kun met mij al je vragen bespreken, ik zal ook je dagelijks werk  coördineren. Je ontvangt een redelijke vergoeding, constante feedback en je verwerft inhoudelijk inzicht over hoe een designbureau werkt. Je werkt aan eigen kleine projecten en werkt mee aan grote projecten, vanaf het ontwikkelen van een concept, tot het ontwerp, productie en bespreking met klanten, partners en leveranciers. Ik zoek een stagiaire voor 3 á 4 dagen per week, voor een periode van 4 maanden. Omdat ik vaak zelfstandig werk is dit de ideale positie voor een ambitieuze student die straks ook bij een kleine bureau of als zelfstandige wil gaan werken.

Wat ik van jou verwacht

Ik zoek een nieuwsgierige en alerte stagiaire met kennis van typografie en oog voor fotografie. Je bent flexibel en je hebt een brede culturele, sociale en maatschappelijke nieuwsgierigheid. Je hebt een meer dan gemiddelde interesse voor onderwerpen die raken aan natuur en milieu. Je bent technisch, zorgvuldig en werkt georganiseerd. Je hebt oog voor mode en trends. Kennis van het Adobe pakket is vanzelfsprekend, omgang met (eenvoudige) montage programma’s voor kleine films wordt gewaardeerd.

Je portfolio

stuur een prikkelende portfolio en een motivatiebrief naar hello@lopezlab.com.  
Succes en misschien tot snel!

English-speaking interns also welcome.