Vacatures

Stagiair(e) grafisch ontwerp / multimedia

  • 05 Mar 2020 - 02 Apr 2020
  • Amsterdam
  • Amsterdam , Digital design , Fulltime , Grafisch ontwerp , Intern , Stage , Web- en appdesign
Lopezlab Amsterdam is per 1 april op zoek naar een stagiair(e) grafisch ontwerp / multimedia. Stuur een prikkelende portfolio en een motivatiebrief naar hello@lolpezlab.com.

Over Lopezlab

Lopezlab is een klein design bureau in hartje Amsterdam gespecialiseerd in corporate narrative. We geloven in de verbindende kracht van verhalen en maken daar actief gebruik van. We geloven ook in de cruciale rol van ontwerpers in het communiceren van belangrijke verhalen in de maatschappij.

We hebben een brede portfolio aan nationale en internationale klanten, voor wie we kwaliteit, duurzaamheid maar ook gekke communicatie ontwikkelen. 

We staan bekend om de atypische, en toch pakkende oplossingen voor communicatievraagstukken, en daarvoor zijn we vaak bekroond en erkend.

De stage

Bij je stage bij Lopezlab ervaar je van dichtbij hoe top verhalend ontwerp wordt ontwikkeld. Je helpt mee met het bedenken en maken van boeken, merken, digitale media en campagnes en bent deelgenoot bij het ontwikkelen van sterke en duurzame concepten en projecten. Je maakt kennis met betrokken klanten en gepassioneerde professionals. Fotografie, copywriting, illustratie, interieurontwerp, programmering, animatie, zijn disciplines van pas komen afhankelijk van het project. 

De komende maanden gaan we veel werken aan boeken en publicaties waarin duurzaamheid, milieu en ontwerp centraal staan.


Functieomschrijving

  • Als stagiair werk je samen met Mariola López. Je kun met mij al je vragen bespreken, ik zal ook je dagelijks werk  coördineren;

  • Je ontvangt een redelijke vergoeding, constante feedback en je verwerft inhoudelijk inzicht over hoe een designbureau werkt;

  • Je werkt aan eigen kleine projecten en werkt mee aan grote projecten, vanaf het ontwikkelen van een concept, tot het ontwerp, productie en bespreking met klanten, partners en leveranciers;

  • Ik zoek een stagiaire voor 4 dagen per week, voor een periode van 4 maanden.

Wat kan ik van jou verwachten

Ik zoek een nieuwsgierige en alerte stagiaire met kennis van woorden en oog voor beelden, met oog voor mode en trends. Je bent flexibel en je hebt een brede culturele, sociale en maatschappelijke nieuwsgierigheid. Je hebt een meer dan gemiddelde interesse voor onderwerpen die raken aan natuur en milieu. Kennis van het Adobe pakket is vanzelfsprekend.

Je portfolio

stuur een prikkelende portfolio en een motivatiebrief naar hello@lopezlab.com.
Succes en misschien tot snel!

English-speaking interns also welcome.