Vacatures

Stagiair(e) grafische vormgeving

  • 14 May 2019 - 11 Jun 2019
  • Aerdenhout
  • Fulltime , Grafisch ontwerp , Stage
Foodable is zoek naar een stagiair(e) grafische vormgeving. Lijkt het je leuk om bij Foodable te werken? Stuur dan jouw korte motivatie, CV en portfolio naar meespelen@spoony.nl.

Wij zoeken een grafische vormgever die wild wordt van het idee dat zijn/haar ontwerp meteen in de schappen en bij de klant ligt!

Spoony is een vrolijke start up die ervoor zorgt dat kinderen met plezier groenten eten. Dat is hard nodig, want 65% van de Nederlandse kinderen eet veel te weinig groenten. Wij maken gezonde producten, bomvol biologische groenten en met één heel bijzonder ingrediënt: een eetbevorderend bordspel aan de binnenkant van de verpakking.

Onze verpakkingen en spellen wisselen heel regelmatig. Daar zit dus heel veel uitdagend vormgevingswerk aan vast. En omdat we klein en snelgroeiend zijn, moet er ook heel veel promo materiaal ontwikkeld worden. Jouw werk zul je dus overal terug kunnen zien, nog tijdens je stage!

Odoo CMS - een grote afbeelding

Wie zoeken wij?

Een vrolijke, zelfstandig werkende grafische vormgever. Iemand die met onze - op kinderen gerichte -stijl goed uit de voeten kan. En iemand die het leuk vindt om deel uit te maken van een start-up.

Wat bieden wij?

Grote verantwoordelijkheid en vrijheid waar mogelijk en goede begeleiding waar gewenst. Je zult deel uitmaken van een klein team dat vol energie bezig is de wereld een beetje gezonder te maken. We bieden een marktconforme beloning (EUR 200 per maand) en daarnaast héél veel gratis soep.

Odoo CMS - een grote afbeelding

Geïnteresseerd?

Da’s mooi! Stuur even een mailtje naar meespelen@spoony.nl of bel Phaedra op 06 53725971, dan maken we snel een afspraak om samen een kopje soep te eten of beantwoorden we je eerste vragen. We zoeken iemand voor de periode september 2019 – februari 2020.