Vacatures

Stagiair(e) grafische vormgeving

  • 12 Nov 2020 - 10 Dec 2020
  • Aerdenhout
  • Grafisch ontwerp , Stage
Spoony is op zoek naar een stagiair(e) grafisch ontwerp. Lijkt het je leuk om bij Spoony aan de slag te gaan? Stuur dan zo spoedig mogelijk een e-mail naar Kirsten Ellermeijer via kirsten@spoony.nl.

Spoony -  een food startup met een missie 

Spoony is een startup met een missie: kinderen meer, vaker en gevarieerder groenten laten eten. Da’s hard nodig, want 65% van de Nederlandse kinderen eet veel te weinig groenten. Wij maken gezonde en pure producten, bomvol groenten én pret! 

Onze producten zijn sinds kort te koop bij Jumbo, onze webshop en buitenschoolse opvang. Ook hebben we samen met 10 diëtistenpraktijken en 2 ziekenhuizen een pilot lopen voor kritische eters tussen de 4 en 12 jaar. In 2021 staan een hoop spannende dingen te gebeuren. 

Stage opdracht 

Aan alles wat wij doen zit veel uitdagend vormgevingswerk vast – van verpakkingen, promotiemateriaal, social media uitingen tot nieuwe spelletjes. Als stagiair(e) ondersteun je onze grafische vormgever bij veel van deze trajecten. Ook zul je zelfstandig aan een aantal opdrachten mogen werken. Het leuke is dat je jouw werk nog tijdens je stage terug zult zien in de supermarkt, het ziekenhuis en online.

Je werkt in het hele traject nauw samen met het kleine, maar super enthousiaste Spoony team, waar  veel ervaring en kennis op het gebied van marketing/communicatie en grafische vormgeving aanwezig is.

Wie zoeken wij? 

Vanaf februari 2021 zoeken wij een vrolijke, zelfstandig werkende grafische vormgever (niveau 4). Iemand die met onze op kinderen gerichte stijl goed uit de voeten kan. En iemand die het leuk vindt om deel uit te maken van een startup in de spannende fase van retail introductie en -uitbreiding.

Wat bieden wij? 

Grote verantwoordelijkheid en vrijheid waar mogelijk en goede begeleiding waar gewenst. Je zult  deel uitmaken van een klein team dat vol energie bezig is de wereld een beetje gezonder te maken.  We bieden een marktconforme beloning (EUR 200 per maand). Locatie is Aerdenhout (20 minuten  van Amsterdam met de trein) met mogelijkheid tot (deels) thuiswerken.