Vacatures

Stagiair(e) industrieel ontwerp / vormgeving

  • 28 Nov 2018 - 26 Dec 2018
  • Oosterhout
  • Industrieel ontwerp , Oosterhout , Stage
Champion Trophy Products zoekt een stagiair(e) industrieel ontwerp / vormgeving. Lijkt het je leuk om bij Champion Trophy Products te werken? Stuur dan voor 26 december een beknopte motivatie, portfolio en cv naar design@ctp-trophy.com.

Van schets tot fabrieksklaar product

Je loopt mee met alle aspecten van het ontwerpproces. Sterker nog, je mag je eigen sportprijzen ontwerpen, hoe meer hoe beter!

We hebben binnen het bedrijf een ruime ontwerpafdeling. Je werkt in een prettige, informele sfeer onder begeleiding van de lead designer, zelf een ex-IPO student.

Wij denken dat dit een leuke en leerzame stage-functie is; de student krijgt de vrijheid om zijn eigen idee├źn om te zetten in een echt product en leert zo alle fases van het ontwerpproces kennen. Hiervoor moet hij / zij wel bekend zijn met SW en de nodige regels kennen m.b.t. materiaaleigenschappen, lossing en technische productdocumentatie. Bovenal zoeken we iemand die echt lekker creatief is, iemand die veel kan tekenen, snel kan vormgeven, etc.

Geïnteresseerd?

Iets voor jou? Stuur een mail met je portfolio naar design@ctp-trophy.com t.a.v. Oscar van Wingen. Geef hierin ook aan wanneer je zou kunnen beginnen. De stage is voor +/- 20 weken met een maandelijkse vergoeding en start in februari.