Vacatures

Stagiair(e) interieur design

  • 13 May 2019 - 10 Jun 2019
  • Utrecht
  • Fulltime , Interieurontwerp & -architectuur , Stage , Utrecht
International Hotel Management Group zoekt een stagiair(e) interieur design. Lijkt het je leuk om te werken bij International Hotel Management? Reageer dan via deze link.

Gaat jouw hart sneller kloppen van alles wat met interieur en styling te maken heeft? Volg jij een interieur design opleiding en wil jij ons helpen bij de inrichting van onze hotels? Ben jij daarnaast super creatief, zelfstandig en heb je affiniteit met de hospitality branche?

IHMG

International Hotel Management Group (IHMG) is de vanuit Nederland opererende moedermaatschappij van de merken Sandton Hotels en Pillows Hotels die gevestigd zijn in Nederland en België. Sandton Hotels bestaat sinds 2004 en heeft sindsdien met haar bijzondere designs en hoge service niveaus diverse (kwaliteit)onderscheidingen in de wacht gesleept.

Met de vernieuwde Pillows Hotels brand lanceren wij onze luxueuze boutique hotel collectie. Tevens hebben wij de ambitie meerdere nieuwe Pillows hotels te realiseren in de grotere Europese steden. Wij ondersteunen vanuit Rheden en Utrecht onze internationale Hotels.

Odoo CMS - een grote afbeelding

Jouw rol

Wij zoeken een stagiaire die met ons wil meedenken over de inrichting van onze hotels. Wij gaan een aantal van onze hotels restylen en zijn daarnaast bezig met het openen van nieuwe hotels. Zo zijn wij op dit moment bezig met het transformeren van een oud laboratorium aan de Mauritskade in Amsterdam naar een luxe boutique hotel en verwachten we in 2021 de deuren te kunnen openen.

Onze stijl is in het kort samengevat: luxe en sfeervol, met prachtig marmer en heerlijke velvet stoeltjes waar je in kan ploffen; over elk detail is nagedacht. Tijdens deze creatieve stage nemen wij jou mee in het proces en kom je met ideeën over de inrichting, maak je moodboards, digitale tekeningen en help je bij de zoektocht naar unieke interieur-items. Kortom; een ontzettend leuke en leerzame stage en een hele mooie toevoeging voor je portfolio!

Neem alvast een kijkje op onze website om het design van onze hotels te bekijken.

Wie ben jij?

Gaat jouw hart sneller kloppen van alles wat met interieur en styling te maken heeft? Volg jij een interieur design opleiding en wil jij ons helpen bij de inrichting van onze hotels? Ben jij daarnaast super creatief, zelfstandig en heb je affiniteit met de hospitality branche?

Check jouw profile:

  • Je volgt een interieurdesign opleiding;

  • Je weet hoe je digitale tekeningen moet maken;

  • Je bent flexibel beschikbaar om te werken aan verschillende projecten in onze hotels;

  • Je bent beschikbaar voor een meeloopstage van minimaal 20 weken;

  • De woorden creatief, enthousiast, initiatiefrijk en zelfstandig omschrijven jou.

Wat bieden wij?

Wij bieden een veelzijdige en zelfstandige functie binnen een groeiende en ambitieuze hotelorganisatie met een stagevergoeding van €350,- per maand voor MBO stagiairs en €500,- per maand voor HBO stagiairs.

Ook bieden wij een aantrekkelijke kortingsregeling bij alle hotels binnen de IHMG portefeuille en bieden wij collectiviteitskorting op verschillende verzekeringen bij Centraal Beheer Achmea. Aanvullende voorwaarden conform de Koninklijke Horeca Nederland. Mede door onze ambities zijn er als vanzelfsprekend diverse doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.

Geïnteresseerd?

Solliciteer via de link en wij zullen je zo spoedig mogelijk feedback geven en hopen natuurlijk dat we samen met jou onze ambities kunnen realiseren.

Wil je graag eerst meer informatie over de vacatures? Neem dan contact op met onze recruiter Elise Bulte: +31613752749.