Vacatures

Stagiair(e) junior designer

  • 04 Nov 2020 - 02 Dec 2020
  • Schijndel
  • DTP , Fulltime , Grafisch ontwerp , Stage
Bolsius NEDERLAND, kaarsenfabrikant uit Schijndel (met 150 jaar geschiedenis), zoekt 1 à 2 stagiaires voor 2-4 dagen per week om in de in-huis design studio te werken. Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan bij Bolsius? Stuur je mail met motivatie, CV en portfolio naar Femke.Kruls@nl.bolsius.com.

Product/grafisch ontwerp student of net afgestudeerd moet goed kunnen werken met Adobe Creative suites (voornamelijk Illustrator en Photoshop). Rhino 3D is een plus. Keyshot render programma ook een plus.

Werken onder twee design seniors. Head of design werkt op dit moment op afstand in verband met corona. Senior designer werkt twee dagen minstens in Schijndel. De stagiaire(s) zouden de twee dagen wanneer de senior designer aanwezig is in Schijndel, ook in Schijndel moeten zijn, voor de rest kan ook op afstand gewerkt woorden, als er goed contact gehouden word met de Bolsius designers.

Werk is 80% grafisch vormgeving voor verpakkingen van kaarsen, geur kaarsen, reed diffusers. 10% kleuren. 10% concepten en vormstudies.

Taal: Nederlands en Engels (Frans is ook mogelijk).

Geïnteresseerd?

Stuur je mail met motivatie, CV en portfolio naar Femke.Kruls@nl.bolsius.com.