Vacatures

Stagiair(e) product / interior / textile design

  • 27 May 2019 - 24 Jun 2019
  • Amsterdam
  • Amsterdam , Fulltime , Interieurontwerp & -architectuur , Productontwerp , Stage , Textielontwerp
Zoek je een leuke stageplek? Studio Petra Vonk is op zoek naar een stagiair(e) product / interior / textile design. Stuur je CV, motivatie en portfolio naar info@petravonk.nl.

Wij hebben per september een stageplek voor een designer. Als stagiair zal je betrokken worden in bijna alle werkzaamheden die dagelijks plaatsvinden in onze design studio. Dit wil zeggen dat je mee werkt aan het uitwerken van concepten, materiaalproeven, schetsen en presentatietekeningen.

Tevens hebben we een productie serie waarmee je kunt ervaren hoe het is om op kleine schaal grote projecten uit te voeren. In onze studio wordt vrijwel altijd gewerkt met textiel technieken echter deze technieken worden zeer ruim geïnterpreteerd; vernieuwing is heel belangrijk.


Ben jij een student aan een HBO met affiniteit met textiel en de interieur toepassingen hiervan? Heb je interesse in interieur en objecten in interieur? Dan zou jij de stagiair kunnen zijn die wij zoeken. Ervaring met textiel technieken is een pré maar geen vereiste.     

Wat verwachten we van jou:

  • Zelfstandige werker, verantwoordelijk, leergierig met een ‘hands-on’ attitude;

  • Kennis van basismaterialen/textiel;

  • Bekend met InDesign, Photoshop, Illustrator, 3D drawing zoals Sketchup;

  • Je hebt een portfolio waarin duidelijk te zien is wie je bent en wat je doet;

  • Interesse in innovatie in textiel, architectuur en design en de visualisatie hiervan.

Odoo CMS - een grote afbeelding

Je krijgt een persoonlijke ontwerpopdracht waar je tijdens je stage aan kunt werken. Sommige stagiaires slagen erin dit project af te ronden tijdens de stage, maar dat is niet de doelstelling van de opdracht.

Met deze opdracht kun je (en wij) ontdekken waar jouw capaciteiten liggen en kunnen wij je iets over (onze) manier van ontwerpen leren, waarmee we hopelijk je persoonlijke kwaliteiten stimuleren.

Odoo CMS - een grote afbeelding

De duur van de stage is variabel maar bij voorkeur 3 tot 6 maanden, 3 tot 4 dagen per week. We gaan er van uit dat je zelf je huisvesting regelt. We kunnen je een beetje op weg helpen indien nodig.

Tijdens je stage zullen we de lunch (en avondeten, indien nodig), plus alles wat nodig is voor je persoonlijke ontwerpopdracht vergoeden. Indien er voor de werkzaamheden speciale reiskosten benodigd zijn, zoals bijvoorbeeld voor een bezoek aan een fabrikant of een beurs/expositie in het buitenland, dan worden deze uiteraard ook vergoed. De stage zelf is onbetaald

Geïnteresseerd?

Stuur je CV, motivatie en portfolio naar info@petravonk.nl.