Vacatures

Stagiair(e) productie

  • 07 Dec 2018 - 04 Jan 2019
  • Amsterdam
  • Amsterdam , Communicatie , Stage
Submarine zoekt een stagiair(e) productie (documentaire). Lijkt het je leuk om bij Submarine te werken? Stuur dan voor 4 januari een motivatiebrief, portfolio en cv naar marlieke@submarine.nl.

Submarine is een productiestudio in hartje Amsterdam, gespecialiseerd in het bedenken en produceren van documentaires, animatieseries, games en interactieve producties, van concept tot eindproduct. Coproducenten waar wij regelmatig mee samenwerken zijn onder andere de VPRO, NTR, KRO-NCRV en de AVROTROS en buitenlandse omroepen zoals ZDF, ARTE, PBS en Channel 4.

Recente producties zijn o.a. de documentaireserie 'Droomland Amerika' en de films / documentaires 'Bellingcat – Truth in a Post-Truth World' (IDFA 2018), 'More Human Than Human', 'Winnie' (Sundance 2017), en 'Last Hijack'. Andere producties van Submarine zijn bijvoorbeeld de met een Gouden Kalf bekroonde film 'I Wanna Be Boss', de documentaire ‘Ouwehoeren’, de animatieserie 'Picknick met Taart' en de interactieve online documentaire 'Last Hijack Interactive' die vele internationale prijzen won (waaronder een Digital Emmy Award).

 
 

Functie-eisen

Op dit moment zijn er verschillende nieuwe projecten in ontwikkeling, productie en post-productie. Daarom zijn wij op zoek naar een productie-stagiair(e) die voor de periode januari / februari 2019, minimaal 3 maanden (liefst langer), het productieteam kan komen versterken. Wij zoeken iemand met een HBO of WO-opleiding.

We zijn op zoek naar iemand die geïnteresseerd is in het productieproces, van subsidieaanvraag tot post-productie, communicatief sterk is, gedreven is om een project tot een succes te maken, zorgvuldig werkt, probleemoplossend kan denken, stressbestendig en flexibel is en eigen initiatieven neemt. Ook is een goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal belangrijk.

Als stagiair(e) zal je de functie vervullen van productie-assistent bij de productie van onze documentaires en andere producties. Het is de uitgelezen kans om veel ervaring van subsidieaanvraag en pre-productie tot en met post-productie op te doen bij zeer uiteenlopende projecten.

Werkzaamheden:

  • Ondersteuning bij subsidieaanvragen;

  • Assisteren bij voorbereidingen draaidagen;

  • Productionele ondersteuning;

  • Ondersteuning bij post-productie;

  • Inschrijvingen bij filmfestivals;

  • Dagelijkse taken op kantoor.

Wat bieden wij?

Wij bieden een marktconforme stagevergoeding.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd? Mail dan je CV en brief met motivatie naar: marlieke@submarine.nl.