Vacatures

Stagiair(e) productie (documentaire)

  • 09 Jul 2021 - 06 Aug 2021
  • Amsterdam
Submarine is op zoek naar een stagiair(e) productie. Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan bij Submarine? mail dan je CV en brief met motivatie naar jael@submarine.nl

Submarine is een productiestudio in hartje Amsterdam, gespecialiseerd in het bedenken en produceren van documentaires, animatieseries, games en interactieve producties, van concept tot eindproduct. Coproducenten waar wij regelmatig mee samenwerken zijn onder andere de VPRO, NTR, KRO-NCRV en de AVROTROS en buitenlandse omroepen zoals ZDF, ARTE, PBS en Channel 4.

Recente producties zijn o.a. de documentaire ‘Bellingcat – Truth in a Post-Truth World’ (bekroond met International Emmy Award), ‘Ganz: How I Lost My Beetle’, ‘More Human Than Human’, ‘WINNIE’(Sundance 2017), en ‘Last Hijack’. Andere producties van Submarine zijn bijvoorbeeld de met een Gouden Kalf bekroonde film ‘I Wanna Be Boss’, de documentaire ‘Ouwehoeren’, de animatieserie ‘Vos en Haas’ en de interactieve online documentaire ‘Last Hijack Interactive’ die vele internationale prijzen won (waaronder een Digital Emmy Award).

Omschrijving

Op dit moment zijn er verschillende nieuwe projecten in ontwikkeling, productie en postproductie. Daarom zijn wij op zoek naar een productiestagiair(e) die voor een periode van minimaal 5 maanden het productieteam kan komen versterken.

Periode

Start stage: september 2021
Duur: minimaal 5 maanden

Functie eisen / profiel

We zijn op zoek naar iemand die geïnteresseerd is in het productieproces, van subsidieaanvraag tot postproductie, communicatief sterk is, gedreven is om een project tot een succes te maken, zorgvuldig werkt, probleemoplossend kan denken, stressbestendig en flexibel is en eigen initiatieven neemt. Ook is een goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal belangrijk.

Opleiding:

HBO of WO

Als stagiair zal je de functie vervullen van productieassistent bij de productie van onze documentaires en andere producties. Het is de uitgelezen kans om veel ervaring van subsidieaanvraag en preproductie tot en met postproductie op te doen bij zeer uiteenlopende projecten

De werkzaamheden zijn gevarieerd en houden onder andere de volgende taken in:

  • Ondersteuning bij subsidieaanvragen

  • Assisteren bij voorbereidingen draaidagen

  • Productionele ondersteuning

  • Ondersteuning bij postproductie

  • Inschrijvingen bij filmfestivals

  • Dagelijkse taken op kantoor

Wat bieden wij?

Marktconforme stagevergoeding

Reageren / meer informatie

Ben je geïnteresseerd, mail dan je CV en brief met motivatie naar jael@submarine.nl.