Vacatures

Stagiair(e) Productontwikkeling

  • 22 Feb 2021 - 22 Mar 2021
  • Bleiswijk
  • Productontwerp , Stage
R2Pro is op zoek naar een actieve stagiair(e). Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan bij R2Pro? Stuur je motivatie, CV en portfolio naar Leonie.Schaafsma@R2Pro.nl

Wij zijn een productontwikkeling en ontwerpbureau voor verschillende branches zoals koffieautomaten, sportartikelen, horti en producten in de medische hoek. Op onze website www.R2Pro.nl zie je mooie voorbeelden van wat we zoal ontwerpen. We hebben op dit moment veel leuke projecten waar jij zeker weten blij van wordt en veel kan leren. We zoeken iemand die meewerkt en meedenkt aan de projecten. Ben je enthousiast? Reageer dan snel op deze leuke stageplaats in een multidisciplinair team. Laat in je portfolio vooral zien wat je eigen projecten en probeersels zijn. Schoolopdrachten geloven we wel. We zien graag jouw passie, zodat we de stage passend kunnen maken. 

Wie zijn wij:

Wij zijn R2Pro, ontwikkelaars van technische en gebruiksvriendelijke B2B producten. We maken onze producten met het doel dat ze terechtkomen waar ze horen, bij de gebruiker.  We zijn werkzaam in iedere stap van het ontwerpproces- van het eerste idee tot en met de daadwerkelijke productie van een product.

 

Odoo CMS - een grote afbeelding

Wat ga je doen:

Tijdens je stage zie je wat er allemaal komt kijken bij iedere stap en werk je daar natuurlijk aan mee. Je leert het bedrijfsleven kennen omdat de projecten die we doen, altijd voor klanten zijn. Je gaat werken als volwaardig lid van een multidisciplinair team mee en je krijgt een eigen projectdeel. Dit is een onderdeel van een groter geheel waarbij we alle fases met bijbehorende aspecten van product ontwikkeling zullen aansnijden. Dus van idee tot en met produceerbaarheid.

Odoo CMS - een grote afbeelding

Note: 

Met het oog op de huidige projecten is het een pré als je affiniteit met elektronica hebt.

Bonuspunten scoren? 

In jouw portfolio zien graag eigen projecten en probeersels! Dus wat jij LEUK vindt om te doen en te maken. Dus waar jij blij/relaxed/energiek/creatief van wordt in je vrije tijd. De schoolopdrachten kennen we wel, we willen vooral zien wie jij bent en waar je passie ligt.

Meer informatie over wie we zijn en wat we doen: www.R2Pro.nl en link vimeo

Odoo CMS - een grote afbeelding